понеділок, 31 жовтня 2011 10:00

Позбутись зайвої ваги назавжди дозволить програма "Формед"

 

Хворобу легше попередити, аніж лікувати. Багатьом відомо це правило, але мало хто дотримується його. Люди звертаються до кваліфікованих лікарів лише тоді, коли щось заболить. І втрачають найцінніше - час. Щоб допомогти організмові справитися з недугою, важливо вчасно розпізнати її і встановити точний діагноз.

У медичному центрі "НоуХауМед" пропонують унікальну можливість за 1-2 год. дізнатися все про свій організм. Діагностику проводять апаратом КМЕ. В основі методу - спектрально-динамічний аналіз поля біосистеми, що дозволяє отримувати результати, які на 89-94% співпадають із діагнозами, поставленими традиційними методами. КМЕ підходить людям будь-якого віку. Апарат визначає стан внутрішніх органів і систем на клітковому рівні з точністю на 100%. Діагностика дозволяє визначити причини захворювань без застосування дорогих лабораторних досліджень, виявити наявність вірусів, грибів, гельмінтів та інших паразитів, оцінити психоемоційний стан пацієнта, рівень насиченості організму вітамінами та мікроелементами, підібрати лікувальні препарати, розробити програму індивідуального харчування. Після того, як лікар визначить головну патологію на момент обстеження, можливе проведення корекції стану людини. За допомогою КМЕ лікар впливає на причину, що зумовила патологію. Так він допомагає організмові ефективніше справитися з недугою, не втручаючись у фізіологічні процеси. Назвати це лікуванням чи терапією важко, адже пристрій не вносить жодних органічних чи біохімічних змін в організм пацієнта. КМЕ лише змінює баланс власних реакцій організму на патологічний фактор. Тобто тіло самостійно справляється з хворобою.

У "НоуХауМед" переконані - основою лікування захворювань є генетика. Із того часу, як розшифрували геном людини, багато світових клінік дають можливість отримати свій індивідуальний генетичний паспорт. У цьому документі вказана інформація не лише про спадкові недуги, але й про набуті.

- У нашій клініці можна зробити генетичне обстеження й отримати відповідний паспорт, - розповідає директор "НоуХауМед" Олена Шевченко. - Навіщо це? Із кожним роком лікування в Україні стає все дорожчим. Тому такою актуальною є профілактика. А генетична діагностика дає можливість виявити схильність до захворювання задовго до його клінічних проявів. Тобто, дозволяє, так би мовити, вчасно підстелити солому. Аби не було так боляче, якщо доведеться падати. Передусім цей аналіз варто пройти тим, у кого в родині були важкі хвороби. Наприклад, ішемія, рак чи атеросклероз. Якщо генетичний тест дасть позитивну відповідь, розвиток хвороби можна відтермінувати.

Аби отримати генетичний паспорт необхідно здати кров із вени, як для звичайного аналізу. Паспорт людина може мати одразу після народження.

Ще одна сучасна методика, що дозволяє попередити чимало захворювань - програма "Формед". За її допомогою можна поступово, і головне, без ризику для здоров'я позбутися зайвих кілограмів і зафіксувати оптимальну вагу на все життя.

Спершу програму призначали для корекції обміну речовин при цукровому діабеті, ішемічній хворобі серця, вірусних гепатитах і проблемах метаболізму. Але медики помітили, що людина заодно може схуднути без шкоди для здоров'я. У "НоуХауМед" проводять обстеження на спеціальному аналізаторі, результати якого дозволяють визначити точну причину порушення обміну речовин. Згідно з отриманими даними призначають лікування і розписують індивідуальний раціон харчування.

- Інколи до нас звертаються пацієнти, які будь-що хочуть схуднути, - каже Олена Станіславівна. - Вони сідають на строгі дієти, ковтають пігулки. Швидко позбуваються кілограмів, але через тиждень-два знову поправляються. Цей ефект називається "йо-йо". Унікальність програми в тім, що вона дозволяє уникнути цього. Жирова тканина спалюється, але об'єм активної м'язової тканини зберігається і навіть збільшується. Це важливо, бо саме м'язова маса в організмі визначає рівень обміну речовин. У процесі лікування лікар строго контролює ці показники. У результаті не лише зникає зайва вага, а й покращуються пропорції тіла, активізуються обмінні процеси.

Причиною зайвих кілограмів може бути затримка води в організмі. Тоді лікарі відправляють на додаткове обстеження щитовидної залози, сечових шляхів, серцево-судинної системи. Назначають пройти відповідний тест, якщо проблема криється в непереносимості певних продуктів. Це може проявлятися різними прихованими алергічними реакціями - ринітом, астмою, мігренню. Тест на харчову непереносимість IMUPRO 300 визначає вплив на організм 272 різних продуктів і харчових добавок.

Після обстеження "від голови до п'ят" спеціалісти клініки визначають, які методи лікування потрібні конкретному пацієнту. Лікарі перевірять, чи немає прихованих алергічних реакцій на звичну їжу, визначать, чи досить у кишківнику потрібних ферментів. За необхідністю зроблять "біохімію" крові, аналізи на гормони, маркери жирової тканини, спектральний аналіз мікроелементів. Така діагностика дозволяє скласти ефективні індивідуальні програми, скеровані передусім на збереження здоров'я, а значить на активне життя і молодість.

Зараз ви читаєте новину «Позбутись зайвої ваги назавжди дозволить програма "Формед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі