вівторок, 15 вересня 2020 23:46

Порадили, як зробити волосся гладким і блискучим

Порадили, як зробити волосся гладким і блискучим
Якщо дотримуватись певних правил, то волосся буде розкішним. Фото: pixabay

Гладкість і блиск волосся – це результат добре запаяних лусочок волосся.

Є способи, які допоможуть максимально загладити лусочки, що допомагає домогтися здорового і красивого блиску, пише блогерка Олена в Instagram, передає РБК-Україна.

Для початку треба ніколи не забувати використовувати кондиціонер після шампуню. 1 раз в тиждень замість кондиціонера після шампуню наносити маску, але "запаяти" її тим же кондиціонером. В кінці миття голови треба ополоснути волосся прохолодною водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за шкірою, щоб вона сяяла

Ніколи не треба терти волосся рушником. Промокнути, зав'язати на голові на 5-7 хвилин і все. До речі, зверніть увагу на банні рушники з мікрофібри. Просто знахідка, щоб швидко висушити волосся.

Перед сушінням волосся обов'язково нанести незмивні засоби з термозахистом. Це може бути масло, спрей або незмивний кондиціонер. На самому засобі має бути написано, що у нього є функція термозахисту.

В кінці після сушіння пару крапель олії для волосся розігріти в долонях і нанести по всій довжині волосся, уникаючи коріння і додати засіб для захисту кінчиків на кінчики. Але найважливіше – не забувати обрізати кінчики.

Не всім дівчатам вдається відростити довге, красиве і здорове волосся. Є кілька принципів, слідкуючи за якими, волосся буде розкішним. Один з них - це харчування і вода. Потрібно випивати мінімум 1,5 літра води в день. Водний баланс також впливає на ріст волосся. Ваше харчування також має бути збалансованим. Додайте в раціон горіхи (найрізноманітніші), м'ясо, риба і морепродукти, зелень, різні види капусти, овочі, фрукти і ягоди.

Зараз ви читаєте новину «Порадили, як зробити волосся гладким і блискучим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі