четвер, 10 січня 2013 16:04

Підвищують імунітет родзинками з медом і лимонними шкірками

Підвищують імунітет родзинками з медом і лимонними шкірками
Фото: livejournal.com

30-річна Інна Лойко з Тернополя підвищує імунітет сухофруктами з медом і лимоном.

"Якось я знепритомніла, коли стояла в черзі. Дуже впав тиск. Але лікар після огляду сказав, що здорова, лише виснажена. Коли спитала, які вітаміни пити, порадив "ліки Карлсона". Називає їх так, бо часто радить дітям. Вони зміцнюють серце і підвищують імунетіт. Не викликають алергії і печінку не забруднюють."

Миє і просушує по склянці родзинок і кураги. В скляну півторалітрову банку виливає склянку меду. Миє два середні лимони і витискає сік у банку.

"Якщо туди впаде кісточка, її треба обов'язково витягти. Решту лимона не викидаю. Мед і сік лимона дерев'яною ложкою перемішую до однорідної маси."

Пропускає через м'ясорубку стакан почищених горіхів, ізюм, курагу і лимонні шкірки. Горіхи бере різні - волоські, фундук, кеш'ю.

"Додаю все це у мед з лимонним соком і дуже добре перемішую. Виходить смакота. Тримаю у скляній банці. З'їдаю зранку натще столову ложку і запиваю водою. Так порадив лікар. Я їх ще мащу на хліб і додаю до каш. Вистачає десь на місяць.

Потім робить перерву на півтора місяці і готує нову порцію. Для дворічного сина, щоб не хворів, робить іншу суміш.

"Мию один лимон під проточною водою і варю його 20 хвилин у шкірці. Коли охолоне, видавлюю з нього м'якоть. Додаю столову ложку меду і 25 мг гліцерину з аптеки. Все  перемішую і даю синочку по чайній ложці тричі на день після їжі. Я почала давати йому ці ліки з десяти місяців. Він тоді сильно хворів, а тепер перестав. Кращих не знайшла."

 

Зараз ви читаєте новину «Підвищують імунітет родзинками з медом і лимонними шкірками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі