четвер, 20 червня 2013 12:34

Новітній діагностичний апарат перевіряє стан судин найбільш детально

Новітній апарат скринінгу судин продемонстрували на науковій конференції у столичній клініці інноваційних технологій Уляни Лущик. Пристрій детально і точно визначає найменші патології судин тіла, визначає ризики для здоров'я в майбутньому. Ідеолог технології — член-кореспондент Академії технологічних наук України, доктор медичних наук Уляна Богданівна Лущик.

На конференцію запросили науковців, які брали участь у створенні апарату. Також — лікарів, яким повідомили про нову розробку клініки.

- Зараз в Україні та у світі є безліч методів, якими визначають патології судин. Але які це методи? Малоінформативні. Тому часто лікарям буває складно поставити правильний діагноз - розповіла про нову технологію Уляна Богданівна.

У клініці Лущик розробили інноваційний метод, за яким діагностують будь-які судинні відхилення детально і точно.

Конференцію відвідали вчені, які брали участь у розробці апарату. Зокрема, виступив завідувач відділу аналітичної механіки Інституту математики НАН України, Віктор Володимирович Новицький. Науковець розповів, як провідні математики розробляли програмне забезпечення для апарату судинного скринінгу.

"Ми сформували прилад, який стане у нагоді онкологам, педіатрам, кардіологам, гінекологам та безлічі інших спеціалістів. Після обстеження пацієнта на апараті скринінгу судин, лікарі отримують ті необхідні 20% досліджень, які допомагають поставити діагноз правильно, - зазначив Віктор Новицький.

За допомогою апарату судинного скринінгу, можна слідкувати за станом здоров'я пацієнта з самого початку лікування до його закінчення. Така методика — дуже чутлива до ранніх змін в судинному руслі. Це допоможе прогнозувати стан пацієнта на майбутнє, оцінювати ризики. Така технологія помічна в страховій медицині, фармацевтичному бізнесі.

"Апарат — дуже простий у застосуванні. З ним судини можна перевірити усього за 5 хвилин. Стан здоров'я пацієнта визначають безболісно і безпечно. Хворий бачить багатогранну картину стану своїх судин. За допомогою традиційних апаратів діагностики такі дані отримати неможливо. Адже від стану судин залежить робота усіх внутрішніх органів, - сказав головний лікар-невропатолог клініки Уляни Лущик, Ігор Петрович Бабій.

Апарат скринінгу судин — це комплексний погляд на кровоносну систему — з її опором, еластичністю стінки, тонусом.

Технологія дозволяє діагностувати пухлини на самих ранніх стадіях. Тоді їх можна вчасно вилікувати. Купуючи такі пристрої, держава отримає дієвий інструмент профілактики і лікування раку.

Скринінг судин — достовірна діагностика, яка зрозуміла і лікареві, і пацієнтові. Програмою легко користуватися. Вона генерує клінічний висновок чотирма мовами — українською, російською, англійською і німецькою.

"Нова розробка знадобиться і стоматологам, - додає Уляна Лущик, - У наш час суспільство все більше часу приділяє профілактиці хвороб зубів, аніж лікуванню. Наша технологія допоможе вчасно діагностувати стан мікроциркуляції ясен. Це дасть можливість фахівцям розробляти індивідуальні програми профілактики та лікування пародонту і пародонтозу для пацієнтів.

Клініка Уляни Лущик

Тел.: (044) 467-63-89, (095) 068-30-74, робочі дні: пн-пт, з 8:30-17:30

http://inno-health.com/

Зараз ви читаєте новину «Новітній діагностичний апарат перевіряє стан судин найбільш детально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі