пʼятниця, 12 липня 2019 14:03

Назвали ТОП-5 антитрендів у макіяжі 2019-го
5

Градієтний макіяж очень - головний антитренд цього літа
Фото: http://ivona.bigmir.net
Чітко промальована верхня повіка канула в забуття
Густо намальовані брови залишились в минулому
Контурінг заміняємо на рум'яна та легкі акценти
Неонову рожеву помаду заміняємо на ніжні коралові та нюдові відтінки

Мода не тільки на одяг, але й на макіяж перемінна та змінюється швидко. Тренди в мейкапі, які диктували блогери в Instagram, вже застарілі 2019-го.

Цього літа з'явились антитренди у макіяжі та Gazeta.ua розповість, які саме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одягатися влітку - поради Кейт Міддлтон

1. Градієнт кольоровими тінями - один із основних антитрендів цього сезону. Плавний перехід одного кольору в інший і нагромадження різних текстур давно канули у небуття. У моді яскраві тіні з елементами монохрому.

2. Чітко промальована верхня повіка. Не варто чітко промальовувати повіко товстим шаром тіней. Можна обійтись чорною графічною стрілкою.

3. Насичені брови. Густі брови все ще в тренді, але більш натуральних і природних відтінків. Недбала укладка надасть особливого шарму вашому обличчю.

4. Контурінг обличчя а-ля Кім Кардаш'ян. Свого часу подібне моделювання овалу обличчя вчинило справжню революцію в світі сучасного макіяжу. Контурінг щільно проник у наші життя з легкої руки світської левиці Кім Кардаш'ян. Однак цього літа подібний прийом можуть вважати несмаком, бо натуральність у всьому, починаючи від кольору обличчя і закінчуючи рум'янцем, тепер привертає увагу. Шкіра повинна бути сяючою та гладкою, вилиці підкреслені м'яко і плавно.

5. Неонова рожева помада. Цей тренд можна відпустити без жалю. Макіяж у відтінках рожевого шалено популярний цього літа, але рожева неонова губна помада - страшний сон візажиста. Замініть таку помаду на коралові та нюдові відтінки або скористайтеся рожевою помадою з металевим блиском. Такі відтінки будуть більш доречні на роботі та на вечірці.

Нещодавно стало відомо, які відтінки помад будуть у тренді 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ТОП-5 антитрендів у макіяжі 2019-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі