четвер, 31 грудня 2020 23:46

Назвали способи догляду за шкірою рук

Назвали способи догляду за шкірою рук
Для зволоження рук треба мастити їх кремом. Фото: pixabay

Взимку є багато причин для зневоднення шкіри рук.

Як наслідок, вона стає сухою, загальний імунітет також понижується. Косметолог Ольга Петруніна порадила як цього уникнути на сторінці Instagram.

За її словами, окрім миття рук, важливу роль відіграє ще й зволоження.Це запобігає сильному зневодненню, сухості, тріщин. Тому необхідно використовувати крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали недолік популярного б'юті-тренду для шкіри

Слід уникати масел на чисту шкіру рук. На кутикулу можна. Але на шкіру краще додати кілька крапель олії.

Рукавиці треба також носити, тому що вони захищають від вітрів і морозів. Від побутової хімії теж врятують рукавиці.

Слід старатися зменшити використання антисептиків. Зараз це простіше зробити, ніж навесні і влітку, бо взимку в громадських місцях доречно бути навіть у вуличних рукавичках. А антисептики залиште тільки на крайній випадок.

Пілінги чи м'які скраби для рук відлущать відмерлі клітини і зроблять руки ніжними. Після пілінгу можна зробити маску або парафінову ванночку і тим самим закріпити результат.

Взимку на 20% більше клієнтів скаржаться на суху шкіру, адже через холод знижується продуктивність сальних залоз. Виникає подразнення та пересушування обличчя. Вітамін С надасть шкірі сяючого ефекту та зробить здоровішою. Натомість огіркові та сметанні маски дають миттєвий, але не довготривалий результат.

Зараз ви читаєте новину «Назвали способи догляду за шкірою рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі