вівторок, 15 квітня 2014 12:28

Масаж позбавляє целюліту і корегує тіло
2

Масаж як культ догляду за тілом існує з давніх-давен. На Тибеті його досі використовують як метод зцілення хворих. Завдяки масажу поліпшуються кровообіг, обмін речовин, зникає напруга в м'язах. Масаж - це найкращий метод розслабитися і оздоровитися. Під час процедури з потом через пори виводяться жири та шлаки. Деякі види масажу позбавляють целюліту, коригують тіло.

Важливий і правильний вибір масажної олії. Адже вона виконує не тільки свою основну функцію - забезпечення ковзання рук фахівця по шкірі, але й здатна посилювати ефект від масажу.

Використовуючи під час масажу олію з додаванням лимонного екстракту, ви матимете прекрасний тонізуючий ефект, свіжість і бадьорість. Олійка лимону сприятливо впливає на м'язи, усуваючи втому та напругу, дарує відчуття легкості та радості. Олійка сандалу - найкращий спосіб зняти стрес, кокосова - зволожити й відновити шкіру.

Якщо хочете побалувати свою половинку ніжним масажем, оберіть для цього масажну олію з додаванням екстракту жасмину. Жасмин - відомий афродизіак. Його запах наповнить повітря приємним ароматом. Ферменти в олійці жасмину підвищують тактильні відчуття. Таким чином, кохана людина буде більш чутлива до ваших дотиків, а масаж стане ще приємнішим.

Для досягнення більшого ефекту добре використовувати суміші різних олійок. Наприклад, масажна олія, в складі якої є сандалова, кокосова і кунжутна, виконує ряд корисних функцій. Сандал допомагає у боротьбі зі стресом, розслабляє м'язи та усуває спазми. Кокосова олійка зволожує і живить шкіру. Кунжутна - відновлює. Масажна олія ТМ "Чанді" Сандал, окрім основної олійки - сандалу, містить багато допоміжних натуральних олійок. Така одночасно тонізуватиме м'язи, зволожуватиме та регенеруватиме шкіру, а масаж буде вдвічі кориснішим.

Але цього ефекту не можливо буде добитися, якщо масажна олія разом з корисними олійками міститиме ряд ненатуральних, шкідливих компонентів. Пам'ятайте, не завжди так звана "Натуральна олія" є насправді такою. Не полінуйтеся прочитати склад олії, що купуєте.

Так, у складі косметичних продуктів особливо небезпечними є мінеральні олії. Вони розчиняють природній шкірний жир, що призводить до сухості. Також перешкоджають нормальному функціонуванню шкіри.

Олії ТМ "Чанді - приклад того, якими мають бути натуральні масажні олії. Вони не містять шкідливих компонентів, одночасно виконують декілька функцій. Склад олійок, який входить у масажну олію ТМ "Чанді" підібраний таким чином, щоб ефект від однієї доповнював ефект від другої. Оператор інтернет-магазину із задоволенням проконсультує вас при виборі масажної олії.

Читайте також - Кунжутна олія сповільнює старіння та сприяє схудненню

Зараз ви читаєте новину «Масаж позбавляє целюліту і корегує тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі