пʼятниця, 20 листопада 2020 15:19

Лазерна епіляція: передові технології індустрії краси

Лазерна епіляція: передові технології індустрії краси
Передовими методиками видалення рослинності вважається епіляція з використанням фото або лазерного обладнання. Фото: Здоров'я 24 - 24 Канал

Косметологія, як і індустрія краси в цілому, постійно розвивається, пропонуючи цільовій аудиторії більш ефективні і одночасно комфортні процедури. Показовий приклад - епіляція за допомогою лазера.

Важливо! Звертайтеся за послугами косметології в ліцензовані салони, де працюють кваліфіковані фахівці. Від того, до кого ви звернетеся, залежить і ваша краса, і ваше здоров'я.

Детальну інформацію про процедуру, актуальний прейскурант, про протипоказання і обмеження лазерної епіляції за допомогою діодних лазерів Lumenis Set і Lumenis Desire, ви можете отримати на сайті міжнародного центру Люменіс в Києві.

Переваги лазерної епіляції

Питання видалення небажаного волосся хвилює людство десятиліття. Причому не тільки прекрасну його половину, а й чоловіків, які в останні роки стали уважніше ставитися до естетики свого тіла.

Є кілька традиційних підходів до видалення рослинності на різних ділянках - від банального гоління до використання воскових смужок. Передовими методиками вважається епіляція з використанням фото або лазерного обладнання. У неї є свої конкурентні переваги у порівнянні з альтернативними методиками:

• висока ефективність видалення волосся (до 40% після першого сеансу)
• тривалість ефекту після епіляції
• нульова ймовірність інфікування та запалень
• відсутність подразнень як після воскової епіляції або шугарингу
• процедура відносно швидка (10-20 хвилин в залежності від зони)

Незважаючи на те, що лазерна епіляція, тим більше в ніжних зонах, може викликати дискомфорт, сучасне лазерне обладнання зводить неприємні відчуття до мінімуму. При необхідності використовується охолодження ділянок, які епілюються, або місцева анестезія.

Курс епіляції складається індивідуально, залежно від особливостей волосяного покриття і побажань клієнта. Зазвичай видалення волосся лазером вимагає 4-8 відвідувань салону з перервами, тривалість яких визначить косметолог.

Ефективність процедури безпосередньо залежить як від кваліфікації фахівця з лазерної епіляції, так і від типу використовуваного обладнання.

Зв'яжіться з консультантами київського косметологічного центру Люменіс, щоб більше дізнатися про лазерну епіляцію в цікавій для вас зоні, про показання та протипоказання, а також про те, як правильно підготуватися до процедури.

Зараз ви читаєте новину «Лазерна епіляція: передові технології індустрії краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі