понеділок, 25 липня 2016 17:45

Гранат, чорниця та кавун: ТОП-7 головних продуктів для гарної шкіри

Гранат, чорниця та кавун: ТОП-7 головних продуктів для гарної шкіри

Краса шкіри залежить від правильно підібраного догляду. Бальзами для захисту від пігментації, засоби з ретинолом для поновлення, гіалуронова кислота та вітамін Е - засоби для живлення та зволоження. Для досягнення максимального результату необхідно живити шкіру зсередини. Вживайте в денному раціоні натуральні вітаміни та мінерали. Про це розповідає американський дерматолог та доктор медичних наук Джошуа Цайхнер. Він пропонує жінкам список суперпродуктів, які поліпшать стан шкіри та відтермінують появу перших ознак старіння.

Авокадо

У продукті міститься олеїнова кислота з групи омега-9. Вона допомагає шкірі зберігати вологу та залишатися пружною.

Чорниця та лохина

Темні ягоди містять велику кількість вітаміну С та Е. Такий потужний дует антиоксидантів бореться з вільними радикалами та пігментацією. Повертає сяйво шкірі. За рівний тон шкіри відповідає арубтін. В надлишку він міститься в стиглих ягодах.

Гранат

Продукт багатий вітаміном С. Це один з найсильніших антиоксидантів. Регулярне вживання зерен граната допоможе запобігти передчасній появі зморшок та сухості.

Гранат також містить антоціани. Вони стимулюють вироблення колагену та елагової кислоти. Вона знімає запалення, викликані ультрафіолетовим випромінюванням.

Кавун

Яскравий червоно-рожевий колір м'якоті ягода придбала завдяки вмісту лікопіну. Цей натуральний антиоксидант захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Лобстер

М'ясо лобстера багате на цинк, який прискорює оновлення клітин шкіри. Також цинк володіє потужними протизапальними властивостями. Його часто застосовують проти боротьбі з вугровими висипами.

Капуста Кале

У зеленому листі капусти міститься багато вітаміну К та заліза. Вони відповідають за хороший кровообіг. Регулярне споживання Кале допоможе зберегти рівний та здоровий колір обличчя. Також позбавить від синців під очима.

Диня Канталупа

У м'якоті продукту багато бета-каротину та вітаміну А. Вони нормалізують вироблення шкірного жиру та запобігають забрудненню пор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрункі ноги та сідниці: чотири продукти, від яких варто відмовитися

Зараз ви читаєте новину «Гранат, чорниця та кавун: ТОП-7 головних продуктів для гарної шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі