вівторок, 10 вересня 2019 01:35

Довготривала укладка брів: цікаві тонкощі від експерта

Ламінування брів є наймоднішою б'юті-тенденцією 2019 року. Це довготривале укладання брів допомагає зберегти образ і істотно заощадити час.

Що це за процедура, як вона проходить, який ефект від неї чекати і кому процедура показана, а кому краще відмовитися від неї, розповідають експерти beauty.ua.

Що таке довготривале укладання брів?

 

Довготривале укладання брів – це ламінування волосся і їх закріплення в потрібному напрямку. Процедура забезпечує глибокий догляд, відновлення і миттєве перетворення брів. З'явилася вона не так давно, взявши свій початок з біозавивки вій; називалася вона біофіксація брів і виконувалася тими ж засобами. Потім, з'явилося друге покоління цієї процедури, яке виконується вже спеціальними препаратами для укладання брів.

Ефект від довготривалого укладання брів

- Зміцнення брів. Завдяки впливу лікувальних та поживних елементів, волоски зміцнюються, стають на 30% більш об'ємними і щільними. Процедура має накопичувальний ефект і з кожним подальшим відвідуванням брови будуть додавати 10% в обсязі і щільності. Потрібно всього три сеанси, щоб надати волоскам на 50% більше обсягу.

- Поліпшення зовнішнього вигляду брів: волоски набувають гарний виразний колір, блиск і нову форму.

Що забезпечує такий ефект?

До складу препаратів входить гідролізований кератин, який відмінно вбирається в структуру волосся і заповнює пошкоджені ділянки, колаген, який зволожує волосся і захищає від сонця, вітру і перепаду вологості, токоферол, який подовжує життя кожної волосини за рахунок постачання киснем, арганова олія для посилення відтінку при фарбуванні і пантенол, який допомагає розгладити кутикулу волосяного стрижня.

Як проходить процедура укладання брів

 

Салонне довготривале укладання брів зазвичай проходить в три етапи: спочатку майстер укладає і фіксує брови за допомогою спеціальних засобів, потім фарбує волосся у відповідний колір і, після зняття барвника, коригує форму брів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити вії густіше і довше - 10 способів

Показання та протипоказання

Довготривала фіксація підійде власницям густих неслухняних брів з жорсткими волосками, які важко вкладаються.

Не варто відмовлятися і дівчатам з нормальними, пошкодженими, рідкими або невиразними бровами. Фіксація зміцнить волоски, наповнить їх життям і кольором. З допомогою ламінування можна створити трендовий подіумний ефект зачесаних вгору пухнастих брів.

У ламінування є й протипоказання: його не варто робити в розпал інфекційного захворювання або при наявності незагоєних саден та подряпин. Також переконайтеся, що у вас немає алергії на засоби, які використовуються під час процедури.

Слід врахувати, що фінальний варіант буде важко виправити: волоски будуть надійно зафіксовані. Щоб уникнути розчарування та складної корекції, обов'язково проконсультуйтеся з майстром перед процедурою і розкажіть про свої очікування.

Як довго тримається результат?

 

Доглянуті і укладені брови будуть радувати вас протягом 2-3 місяців. Точна тривалість ефекту залежить від природних особливостей і того, як ви будете доглядати за своїми бровами після салонної процедури. Насамперед, не перевантажуйте їх декоративною косметикою, а краще взагалі відмовтеся на час від її використання. Також не застосовуйте пілінги та скраби в області брів і утримайтеся від відвідувань солярію. Повторювати процедуру можна кожні 1,5-2 місяці.

Наявність побічних ефектів

Якщо процедура виконується правильно і майстер підібрав якісні засоби, немає ніяких побічних ефектів, за винятком індивідуальної непереносимості компонентів засобів.

Альтернатива ламінування

Колагенотерапія для брів вважається більш безпечною альтернативою ламінування: спеціально розроблені засоби, що містять колаген, відповідають за стійкість форми, еластичність і не завдають шкоди волоскам.

Пам'ятайте: намагайтеся не мочити брови протягом перших 24-х годин (не приймати ванни або душ, не займатися активними фізичними вправами, не варто потрапляти під дощ, а також відвідувати лазні або сауни).

Важливо: корекція брів проводиться тільки після процедури довготривалого укладання брів. До процедури не робіть пілінг і не використовуйте скраби в області брів. Якщо хочете освітлити брови, то робіть це до процедури ламінування.

За допомогою фіксуючого мила для брів можна легко зачесати брови вгору, щоб отримати модну форму і ефект, як після ламінування.

Зараз ви читаєте новину «Довготривала укладка брів: цікаві тонкощі від експерта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі