вівторок, 03 серпня 2021 15:00

Без подразнення та порізів: як чоловікам правильно голитися

Без подразнення та порізів: як чоловікам правильно голитися
Якщо голити проти росту, то це може спровокувати порізи, а через деякий час – вростання волосся. Фото: pixabay

Шкіра на обличчі чоловіків чуттєва, тому треба бути обережним із голінням.

Щоб її не ушкодити, у процесі варто дотримуватись деяких порад, пише Medikforum.

Перша із них - шкіру варто нагріти перед голінням.

Інакше можуть бути порізи та подразнення. Уникнути ускладнень можна, якщо попередньо нагріти шкіру та розкрити пори. Тоді гоління чистіше, а шкіра привабливіша.

Слід користуватися піною для гоління.

Її не можна замінити милом, чи голитись без неї взагалі. У таких ситуаціях можливі порізи. Піна для гоління убезпечує від подразнення та порізів. Її треба наносити тонким рівним шаром, а тоді голитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев'ять речей у гардеробі, від яких шаленіє кожен чоловік

Волосся треба голити в напрямку росту.

Якщо голити проти росту, то це може спровокувати порізи, а через деякий час – вростання волосся. Гоління проти росту волосся ефективніше, але ризик травмуватися великий.

Висип на обличчі може бути через те, що його вмивають милом, не протирають тоніком. Ще одна причина - обличчя часто чіпають руками. Скраби для обличчя також можуть спричинити висип. Якщо неправильно обрати засіб для вмивання, то це зневоднить шкіру. Під час їх вибору фахівчиня радить звертати увагу на склад. Агресивні компоненти повинні бути на останніх рядках або не бути взагалі.



Зараз ви читаєте новину «Без подразнення та порізів: як чоловікам правильно голитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі