пʼятниця, 23 жовтня 2015 15:44

Як зробити макіяж в золотих тонах

Золотий макіяж завжди виглядає гідно і дорого. Головне не переборщити з цим кольором, щоб не виглядати схожою на золоту статуетку.

Вибирати ті чи інші засоби необхідно в залежності від цілей створення макіяжу, його текстури і, звичайно ж, особистих уподобань. Адже фактично всі засоби, які підходять для золотого макіяжу є універсальними і можуть використовуватися для мейку будь-яко частині обличчя.

 

Тіні

Тіні для створення золотого макіяжу можна вибирати, як компактні, так і кремові. Якщо ви віддаєте перевагу першому варіанту, то створіть основу під тіні за допомогою бальзаму для губ, щоб вони були на вологій основі, і могли світити на повну потужність. До речі, тіні можна використовувати не тільки для макіяжу очей. Багато візажистів пропонують розширити горизонти, і спробувати зробити золоті брови, золоті вилиці і навіть золоті губи (щоб покриття було красивим, використовуйте в якості підкладки все той же бальзам для губ).

Тіні створюють м'яке покриття, яке відрізняється легкістю і невагомістю. Напевно, вони стануть найкращим вибором для щоденного варіанту макіяжу.

Пігмент

Пігменти краще за все використовувати у випадках, коли яскравості тіней просто не вистачає. Це може бути вечірній вихід у світ, фотосесія або якась вечірка. Візажисти впевнені, застосування пігментів — кращий вибір для вечірнього макіяжу, адже вони дозволяють створити яскраве і дуже стійке покриття. До речі, їх можна використовувати в якості освітлення, а також засобу, який буде підсвічувати шкіру.

Варто зазначити, що нанесення пігментів не таке просте, як нанесення тіней. Звичайно, їх можна використовувати і просто на "голу" шкіру, але тоді весь сенс їхньої яскравості загубиться, оскільки вони будуть виглядати, як будь-які розсипчасті тіні. Щоб пігмент "заграв" на повну потужність, краще за все наносити його на чорну кремову основу (для яскравого золотого макіяжу можна "погратися" з кремовою золотою основою). Звучить страшно, але виглядає дуже яскраво. Для створення підкладки підійдуть будь-які кремові тіні.

Якщо вам не хочеться використовувати підкладку, тоді можете нанести пігмент на хорошу базу під тіні.

Універсальна пудра

Ще один відмінний засіб для золотого макіяжу — універсальна золота пудра. Цей продукт вперше з'явився на ринку тільки в цьому році, однак він дозволяє створити будь-який варіант золотого мейку за допомогою лише одного засобу.

Золотий пудрою можна створити макіяж очей, брів, щік, губ і навіть вій (якщо нанести гель і не дати йому висохнути). Текстура засобу — кремова. Крім того, за задумом автора продукту візажиста Пет Макграт засіб можна використовувати для волосся і шкіри тіла. Варто відзначити, сама Пег Макграт, яка постійно працює на показах Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Givenchy, Prada відрізняється ідеями по нестандартному використанню звичних засобів.

Універсальну пудру можна наносити як сухим, так і вологим способом. Що стосується методу нанесення, тут також повна свобода: пальці, спонжи, пензлі. Все залежить від макіяжу, який хочеться створити.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити макіяж в золотих тонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі