Ексклюзиви
понеділок, 13 липня 2020 22:46

Як зберігати красиву укладку цілий день

Як зберігати красиву укладку цілий день
Зробити укладку волосся важко, а зберегти довше її ще важче. Фото:pixabay

Якщо знати кілька корисних порад, то укладка на волоссі триматиметься набагато довше.

Адже щоранку важливим етапом зборів є укладання волосся, пише Cosmopolitan.

Зробити укладку волосся важко, а зберегти довше її ще важче. Стилістка Schwarzkopf Professional Олександра Едельберг поділилась порадами, як це зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільш незвичні б'юті-процедури

За її словами, коли укладка вже готова, перед виходом з дому треба скористатися пудрою для прикореневого об'єму. Якщо ви обрали об'ємні локони для своєї зачіски, то протягом дня періодично розправляйте їх пальцями, але не торкайтеся шкіри голови. Тобто додавайте візуально об'єму, коли вони втрачають той вигляд, який був спочатку.

Носіть із собою маленьку версію лаку для волосся, пудру для прикореневого об'єму чи сухий шампунь. З їхньою допомогою ви зможете відновити свою укладку за будь-яких умов.

Щоб позбутися ефекту брудного волосся, який може виникнути до кінця дня, нанесіть сухий шампунь на прикореневу ділянку та по всій довжині волосся. Зафіксуйте укладку.

Додавайте зачісці легкої недбалості та стильності за допомогою прикореневого об'єму. Перед тим, як вкладати волосся, начешіть пасма біля коренів гребінцем із густими зубцями.
Волосся залишатиметься гладким протягом дня, якщо перед укладкою ви застосуєте спеціальні засоби для цього та скористаєтеся термозахисним спреєм.
Коли на вулиці дме сильний вітер, то не виходьте з дому без хустинки чи шарфа, якими слід накрити голову.

У 2020 році модними стали лавандовий, бузковий та фіолетовий відтінки волосся.З таким кольором безпрограшний варіант зачіски - боб-каре. Ця стрижка чудово виглядає з яскравим кольором, її просто укладати і вона підходить практично всім, незалежно від форми обличчя, віку тощо.

Зараз ви читаєте новину «Як зберігати красиву укладку цілий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути