середа, 10 березня 2021 17:14

Як створити ідеальну талію: 5 дієвих вправ

Як створити ідеальну талію: 5 дієвих вправ
Для тонкої талії рекомендують виконувати щодня 5 дієвих вправ. ФОТО: Instagram.com

Тонка талія - мрія кожної жінки. Але, щоб отримати бажаний результат, треба серйозно попрацювати. Проте далеко не всі дівчата готові взятися за справу серйозно. Хоча, щоб досягнути мети та "витесати" ідеальну талію, варто робити 5 простих вправ щодня.

Вправа з обручем - один із найпростіших методів, щоб позбутися жиру на боках. Починайте крутити обруч з 5 хв на день і поступово збільшуйте час до 15 хв.

Бічна планка - ця вправа найкращий помічний, якщо ви прагнете забрати боки. Помітний результат обов'язково досягнете, якщо виконуватимете цю вправу правильно.

Напівмісток - є легшою вправою, ніж місток, але не менш корисною для фігури. Затримуйтесь у цьому положенні приблизно на 30 с. і повторюйте 7 разів. Під час виконання вправи будьте уважні до своїх відчуттів: якщо відчуваєте різкий біль, зробіть паузу та спробуйте зрозуміти, що робите не так.

Вправи з фітболом є не менш дієві. Для цієї вправи необхідно лягти на фітбол правим боком. Праву руку поставте на підлогу, ноги прямі, спирайтеся на зовнішню сторону правої ступні. Ліву ногу піднімайте вгору, повертаючи її в початкове положення. Зробіть по 6-15 поворотів для кожного боку. У цій вправі задіяні косі м'язи живота і стегон.

Скручування в планці - також ефективна вправа для тонкої талії. Встаньте у звичайну планку і виконуйте повороти праворуч і ліворуч, намагаючись водночас практично торкнутися стегном підлоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали способи позбутись пивного живота

Німецькі дослідники під час експерименту ввели гормон, що здатен пригнічувати апетит і допомогти боротися з ожирінням.

Експерти перевірили його дію на тварин і людей.

Зараз ви читаєте новину «Як створити ідеальну талію: 5 дієвих вправ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі