середа, 18 квітня 2018 17:51

Як правильно худнути: 5 порад від ведучої Оксани Гутцайт

Автор: прес-служба
  Має звання майстра спорту з художньої гімнастики
Має звання майстра спорту з художньої гімнастики

Тримати форму з кожним роком все важче, але можливо. Річ у тім, що з віком людський організм змінюється, а от свої кулінарні пристрасті не всім вдається приборкати. Тому ефект від з'їденого гамбургера в 25 і 45 – різний.

Гарно виглядати допомагають фізичні навантаження. Однак це лише половина успіху. Збалансоване харчування - обов'язковий елемент здорового життя. Телеведуча Оксана Гутцайт поділилась власними секретами, які допомагають їй тримати себе у формі.

1. Пийте воду

Обов`язково пийте чисту воду. Особливо важливо випити вранці натщесерце склянку води з лимоном – це запустить організм на увесь день і допоможе прокинутись. Впродовж дня випивайте до 2 літрів води (не чаю чи кави – а саме води).

2. Пийте відвар запареного насіння льону

Льон – унікальна рослина. Його насіння багате на різноманітні корисні елементи. До того ж, це відмінне джерело Омега3 рослинного походження. Однак перед вживанням краще проконсультуватись з лікарем. При деяких недугах від льону краще утриматися.

3. Не їжте на ніч

Це золоте правило. Основний прийом їжі має бути в першій половині дня. По обіді віддайте перевагу легким стравам, а після 18 взагалі забудьте дорогу до холодильника – так і краще виспитеся, і зайвого не наберете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали період, у який жінкам небезпечно худнути

4. Якщо дуже хочеться щось з'їсти – випийте води чи кефіру.

Автор: прес-служба
  Оксана Гутцайт працює ведучою більше 15 років
Оксана Гутцайт працює ведучою більше 15 років

5. Повна відмова від алкоголю.

Повна – тобто взагалі не пити. Ні на свято, ні ввечері, ні після важкого дня – взагалі. Алкоголь дуже калорійний, до того ж виснажує організм і вимиває з нього корисні елементи. Алкоголь і гарний вигляд несумісні.

Канадець Тоні Бассі схуд на 141 кілограм після конфузної ситуації в літаку, яка трапилася з ним через надмірну вагу.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно худнути: 5 порад від ведучої Оксани Гутцайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі