субота, 27 липня 2019 05:28

Як позбутися зморшок навколо очей

Як позбутися зморшок навколо очей
Відмовтеся від магазинних кремів, які можна зробити в домашніх умовах

Для того, щоб не було зморшок під очима, не варто захоплюватися кремами, краще робити масажі для обличчя.

Не можна користуватися кремами, якщо не досягли приблизно тридцяти років.

Потрібно користуватися продуктами на основі ретиноїдів, тобто ті, що містять вітамін А.

Для профілактики можна спробувати сироватку з вітаміном С. Цей вітамін відповідає за синтез колагену і регенерацію клітин шкіри, розповідає ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка стрижка буде модною восени

Щоб не було зморшок - робіть масаж з оливковим або кокосовим маслом. Сюди входить вітамін Е. Проводьте масаж легкими круговими рухами один-два рази на день по кілька хвилин.

Можна робити маски. Однією з найдієвіших є картопляна. Натріть картошку та додайте жирних вершків. Тримайте протягом п'ятнадцяти хвилин.

Для живлення і зволоження шкіри варто зробити маску з жовтком. Проводьте масаж легкими круговими рухами один-два рази на день по кілька хвилин.

Досвідчені косметологи пропонують замінити дорогі засоби натуральними продуктами, які надають таку ж дію. Особливу увагу слід звернути на яйця, адже саме завдяки цьому продукту можна ефективно освіжити, відбілити шкіру навколо очей, повернути їй пружність і позбутися від зморшок.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися зморшок навколо очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі