середа, 12 червня 2019 19:48

Як позбутися целюліту, не виходячи з дому

Як позбутися целюліту, не виходячи з дому
Дотримуючись правила "У здоровому тілі - здоровий дух!" ви завжди матимете гарний вигляд і чудовий настрій

Здорове тіло - запорука гарного самопочуття і чудового вигляду. У гонитві за красою представниці прекрасної статі задаються питанням, як позбутися зайвих відкладень на талії та стегнах, а особливо "апельсинової шкірки" - целюліту.

Щоб завжди мати привабливий вигляд і струнку фігуру слід дотримуватись певних правил.

Регулярні фізичні навантаження

Рух - головний ворог зайвих жирових відкладень. Не варто щодня надриватись по три години у спортзалі, достатньо тричі на тиждень приділяти тренуванням по 40-45 хвилин. Акцент робіть на силові вправи та кардіонавантаження. Боротися з целюлітом на животі допомагають навантаження на прес. Головне - регулярність.

Скраб

Два рази на тиждень шкіру слід масажувати абразивним засобом, аби зняти омертвілий шар клітин. Це активує кровообіг та забезпечить активне насичення шкіри киснем. Ідеальним, в даному випадку, буде скраб, виготовлений в домашніх умовах, з використанням кавової гущі, оливкової олії та цукру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати правильну та гарну засмагу - 7 порад

Контрастний душ

Щодня обливайтесь поперемінно гарячою і холодною водою. Починати слід з 10-20 секунд, поступово збільшуючи тривалість сеансу. Шкіра стане більш пружною, а метаболізм прискориться. До того ж, це сприятливо вплине на весь організм в цілому.

Антицелюлітний масаж

Щоб розбити жирові капсули або вузли, які є основою целюліту, потрібно чинити прямий вплив на шкіру. Масаж - ідеальне рішення. Його можна робити з використанням вакуумних банок, спеціального антицелюлітного масажеру або просто руками. Сеанси бажано проводити двічі або тричі на тиждень по 5-10 хвилин. Попередньо можна прийняти теплий душ для покращеного ефекту.

Антицелюлітні засоби

Ефективним доповненням до масажу стане використання антицелюлітного засобу: чи то крем, чи олійка, чи лосьйон. Магазини та супермаркети переповнені косметичними засобами промислового виробництва, тому обрати їх можна для будь-якого типу шкіри і на будь-який смак. Вони нададуть шкірі більш підтягнутого вигляду, а прояви целюліту стануть менш помітними.

Дотримуючись правила "У здоровому тілі - здоровий дух!", ви завжди матимете гарний вигляд і чудовий настрій.

Численні поради в мережі з приводу схуднення можуть не лише не допомогти, а й нашкодити. Слід завжди консультуватися з лікарем перед проведенням тих чи інших процедур.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися целюліту, не виходячи з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі