середа, 23 червня 2021 10:40

З'їдуться спортсмени з усієї України - відбудуться змагання з мотокросу

26 червня на СТК "Сона" в Бучі Київської області відбудеться другий етап Відкритої особистої першості з мотокросу.

Під час нього у заїздах братимуть десятки спортсменів із усієї України.

До участі в змаганнях допускають тих, хто пройшов реєстрацію та надав необхідні документи. А саме - багаторазову чи одноразову ліцензію члена ФМСУ, поліс про страхування життя по вищій групі ризику.

Автор: Сона
  Відбудуться змагання з мотокросу
Відбудуться змагання з мотокросу

Спортсмени зобов'язані дотримуватись правил КУБКу. Вимоги змагань визначає регламент, оприлюднений на офіційному сайті спортивно-технічного клубу "Сона".

Встановлені вікові обмеження, залежно від класу мотоцикла. Неповнолітніх учасників повинні супроводжувати батьки або один з батьків, за умов нотаріального посвідчення іншого. У групі "Ветеран-1"мають право виступати учасники віком 42-51 рік включно, у групі "Ветеран-2" – учасники від 52 років.

Для всіх класів проведуть два офіційні заїзди по 10-20 хвилин плюс 2 кола, відповідно до класу. Заїзди та залік відбудуться за умови мінімальної кількості учасників в класі – три людини.

Відправляти особисті заявки до ГСК необхідно не пізніше ніж за одну годину до початку першого офіційного заїзду дня.

Наступні етапи першості заплановані на 17 липня й 4 серпня.

Зараз ви читаєте новину «З'їдуться спортсмени з усієї України - відбудуться змагання з мотокросу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі