четвер, 07 серпня 2008 16:29

З"явиться найменший Suzuki (ФОТО)

Восени поточного року на моторшоу в Парижі відбудеться світова прем"єра п"ятидверного компактного хетчбекаSuzukiAlto нового покоління, який стане найменшою моделлю в лінійці марки. Про це повідомляє німецьке видання AutoMotorundSport.

Дизайн новинки створений по мотивах концепт-кара A-star, вперше показаного на Женевському автосалоні в березні цього року. На даний момент про модель Alto відомо лише те, що спочатку автомобіль почне пропонуватися тільки з трьохциліндровим 65-сильним бензиновим двигуном об"ємом один літр. Середня витрата палива у такого хетчбека складе близько 4,6 літра на 100 кілометрів шляху, а рівень викидів Co2 - 109 грамів на кілометр. Раніше повідомлялося, що дещо пізніше в гаммі моторів також з"явиться 1,2-літровий бензиновий агрегат і турбодизель.

Очікується, що пятидверний хетчбек Suzuki Alto нового покоління з"явиться в Європі у продажу в кінці 2008 року і почне пропонуватися в трьох різних варіантах обладнання. Вартість машини складе трохи менше восьми тисяч євро, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «З"явиться найменший Suzuki (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі