четвер, 02 серпня 2018 15:05

З'ясували, чому водіїв не штрафують за перевищення швидкості

З'ясували, чому водіїв не штрафують за перевищення швидкості
Поліція не може штрафувати за перевищення швидкості без радарів. Фото: Авто 24

Поліція не може штрафувати за перевищення швидкості без радарів.

Про це повідомив заступник голови Координаційної ради Загальнонаціонального форуму безпеки дорожнього руху Володимир Караваєв.

"Жодного водія за чотири роки не оштрафували за перевищення швидкості. А як можна виписати штраф, якщо немає чим зафіксувати порушення? На основі чого? Потрібні чіткі докази. І доки не запрацюють радари, статистика аварій на дорогах не зможе змінитися кардинально", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друга маршрутка розірвалася об фуру: десятки загиблих і поранених

З першого січня 2018 року в населених пунктах обмежили швидкість руху до 50 км/год, в українських містах та селах люди далі гинуть через любителів поганяти з вітерцем.

З 27 липня поліція мала б патрулювати автошляхи з приладами для вимірювання швидкості TruCAM. Принаймні це нещодавно стверджував міністр інфраструктури Володимир Омелян. МВС своєю чергою заявило, що вже за декілька тижнів на дорогах запрацює автоматична відеофіксація порушень правил дорожнього руху.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, чому водіїв не штрафують за перевищення швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі