неділя, 14 квітня 2019 07:30

"ЗАЗ" відновить виробництво автомобілів

"ЗАЗ" відновить виробництво автомобілів
"ЗАЗ" відновить виробництво автомобілів Фото: Главком

Суд прийняв рішення про відновлення робити "Запорізького автомобілебудівного заводу".

11 квітня Господарський суд виніс рішення про санацію заводу терміном у 6 місяців. Справу порушили у кінці 2018 року через банкрутство. Тепер в найшвидші терміни потрібно: витягнути завод із банкрутства, зберегти виробничі потужності та відновити виробництво автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наш транспорт нас вбиває

Крім цього, у плани санації входить збереження та створення робочих місць та покращення соціальної сфери. Планують, що "Запорізький автомобілебудівний завод" зможе бути платоспроможним і віддавати податки як в місцевий, так і в державний бюджет. Однак у рішенні не сказано яким чином необхідно виконати усі вимоги.

У ЗАЗ змінили голову правління. Так з 9 квітня терміном на п'ять років призначений Антон Лазарєв. Він раніше обіймав посаду заступника голови правління корпорації. Таке рішення ухвалила наглядова рада АТ на засіданні 5 квітня. Також вони звільнили від обов'язків голову правління Миколу Євдокименка "у зв'язку зі зміною складу правління".

Зараз ви читаєте новину «"ЗАЗ" відновить виробництво автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі