пʼятниця, 22 жовтня 2021 08:59

Встановили 17 додаткових камер на дорогах: де й коли запрацюють

Встановили 17 додаткових камер на дорогах: де й коли запрацюють
У Львові встановлять дві камери. Фото: pixabay.com

З 22 жовтня на дорогах у чотирьох областях України запрацюють ще 17 камер автоматичної фото- й відеофіксації порушень ПДР.

Адреси, де працюватимуть камери, у Facebook повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"На автомобільних дорогах Львова, Вінниці, Харкова, а також Донецької та Харківської областей в автоматичному режимі запрацюють прилади фіксації правопорушень", - ідеться у повідомленні.

У Донецькій області камера з'явиться на дорозі H-08 біля села Кальчинівка. Ще дев'ять камер облаштують у Харківській області на трасах М-03 та М-18, а також на дорозі P-46. У самому Харкові ще одну камеру поставлять на вул. Героїв праці. У Львові поставлять дві камери: на вул. Стрийській та Сихівській. У Вінниці буде чотири камери: дві на вул. Київській, одна на вул. Келецькій та ще одна на просп. Юності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ хоче, щоб за дотриманням карантину слідкували камери відеофіксації

Скоро на дорогах з'явиться чотири "фантомні патрулі" МВС без розпізнавальних знаків, які приховано контролюватимуть швидкість інших автівок на дорозі. Фантомні патрулі також виявлятимуть авто-двійники і шукатимуть машини, які в розшуку. Чотири автомобілі обійшлися бюджету у 3,7 млн грн. Стартова ціна одного такого кросовера становить майже 799 тис. грн. Авто поліції оснащені дволітровим мотором і повним приводом.

Зараз ви читаєте новину «Встановили 17 додаткових камер на дорогах: де й коли запрацюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі