середа, 21 квітня 2021 12:56

"Всесвітній автомобіль року": визначили переможця
5

"Світовим автомобілем року" став електричний кросовер
Фото: US Media Site
"Світовим автомобілем року" став електричний кросовер
"Світовим автомобілем року" став електричний кросовер
"Світовим автомобілем року" став електричний кросовер
"Світовим автомобілем року" став електричний кросовер

Електричний кросовер Volkswagen ID.4 здобув титул "Всесвітній автомобіль року". На шляху до перемоги він обійшов Honda e та Toyota Yaris.

Кросовер став п'ятою моделлю Volkswagen, яка виграла престижний титул "Всесвітній автомобіль року", повідомляє US Media Site.

"Ми дуже задоволені нашим кросовером ID.4. Не тільки тому, що він здобув одну з найважливіших автомобільних нагород світу, але й тому, що жюрі відзначило гарну ідею та злагоджену команду. Ця модель є провідною на ринках Європи", - зазначив генеральний директор Volkswagen Ральф Брандштеттер.

Для того, щоб змагатися за престижну нагороду, компанія має виготовляти модель автомобіля не менш як 10 тис. одиниць на рік. Авто має також перебувати на ринках як мінімум двох континентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai представила компактний пікап Santa Cruz

"Всесвітній автомобіль року" - це нагорода для нашої команди, що працює над лінійкою ID. Ми досягли успіху в розроблянні автомобіля, який утілює перехід до електронної мобільності в найважливішому сегменті компактних позашляховиків і пропонує чудові можливості для повсякденного використання", - зазначив Томас Ульбріх, член правління з розвитку бренду Volkswagen.

Цьогорічний переможець традиційно має почет із найкращих моделей за різними категоріями. Mercedes-Benz S-Class визнали найкращим розкішним автомобілем 2021 року. У цій категорії він обійшов Land Rover Defender і Polestar 2.

"Всесвітнім спорткаром 2021 року" став Porsche 911 Turbo, з яким конкурували Toyota GR Yaris та Audi RS Q8. Land Rover Defender здобув звання "Всесвітній автомобільний дизайн 2021 року", випередивши в цій категорії Honda e та Mazda MX-30.

19 квітня в Шанхайському автосалоні презентували четверте покоління кросовера Nissan X-Trail. Ще в липні 2020 року показали брата-близнюка X-Trail для американського ринку - Nissan Rogue. Його довжина дорівнює 4648 мм, колісна база налічує 2706 мм. Такі габарити притаманні й новому X-Trail.

Зараз ви читаєте новину «"Всесвітній автомобіль року": визначили переможця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі