вівторок, 10 травня 2011 15:40

Volkswagen випустить Golf GTI з 25 додатковими "кіньми"
6

Фото: Фото: Volkswagen

У цьому році виповнюється 35 років знаменитій абревіатурі GTI. Щоб відсвяткувати дату, що символізує багато в чому народження класу "гарячих хетчбеків", Volkswagen випустить особливу версію свого Golf GTI - трохи більш потужну і стильну.

Спеціальне виконання Volkswagen Golf GTI, присвячене ювілею, отримає найменування Edition 35. Головною її відмінністю стане модернізований дволітровий турбомотор TSI, який отримав надбавку в 25 кінських сил. Про те, як ця надбавка вплине на динаміку хетчбека, поки не повідомляється - в VW просто запевняють, що Golf буде доставляти більше задоволення від водіння.

Зовні Golf GTI Edition 35 можна буде підзати за ексклюзивним колісним дискам, тонованій оптиці і задньому склі, а також глянцево-чорною решіткою радіатора. Крім того, головна оптика отримає світлодіодні вогні денного світла, а передні крила - тематичні шильдики.

Аналогічної вишивкою прикрасяться і підголівники спортивних крісел. Інші зміни в салоні - вдосконалена оббивка сидінь і набалдашник важеля КПП у вигляді "м'яча для гольфу". Volkswagen Golf GTI Edition 35 вже можна замовити в Німеччині у офіційних дилерів за ціною від 30 425 євро.Офіційна прем'єра новинки відбудеться на головній зустрічі шанувальників GTI Worthersee GTI Meet в перший тиждень червня, а "живі" машини з'являться в шоурумах через два тижні після прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen випустить Golf GTI з 25 додатковими "кіньми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі