понеділок, 15 квітня 2019 17:59

Volkswagen показав електричну новинку раніше
8

I. D. ROOMZZ
Фото: Volkswagen
I. D. ROOMZZ
I. D. ROOMZZ
I. D. ROOMZZ
I. D. ROOMZZ

Німецька компанія Volkswagen продемонструвала свій перший повністю електричний позашляховик.

Презентація повнорозмірного позашляховика I. D. ROOMZZ повинна була відбутися 16 квітня в Шанхайському автосалоні, однак компанія зробила це раніше, повідомляє Auto Blog.

Автомобіль нічим не поступається за розмірами Teramont, він оснащений трьома рядами сидінь. Зовнішнім виглядом новинка нагадує свого попередника I.D. CROZZ. Авто оснастили розсувними передніми і задніми дверима. Крім цього, планують, що в серійній версії будуть звичайні розсувні двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Туреччині розробили власний електромобіль

I.D. ROOMZZ отримає акумулятор ємністю 82 кВт/год. Він забезпечить 450 км їзди на одному заряді. До 80% можна підзарядити батарею за півгодини. Для цього достатньо зарядки потужністю 150 кВт.

Автомобіль оснастять двома електродвигунами. Максимальна швидкість становитиме - 180 км/год, а максимальна потужність складе 306 кінських сил., а Також Volkswagen I.D. ROOMZZ повинен отримати четвертий рівень автономності і цифрову приладову панель.

Продажі новинки стартуватимуть у 2021 році. Вважають, що пріоритетним ринком для компанії буде Китай.

Прокуратура німецького міста Брауншвейг пред'явила звинувачення в шахрайстві і порушенні антимонопольного законодавства колишньому головному виконавчому директору автовиробника Volkswagen (VW) Мартіну Вінтеркору. Відносно нього вже відкрито справу в США. Крім того, Комісія з цінних паперів і бірж звинуватила бізнесмена у введенні в оману американських інвесторів.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав електричну новинку раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі