понеділок, 30 листопада 2020 12:04

Власники Tesla отримають віддалений доступ до камер електрокарів

Власники Tesla отримають віддалений доступ до камер електрокарів
Система допомоги водієві у керуванні автомобілем Tesla Autopilot може не тільки контролювати дорожню ситуацію, але і стежити за обстановкою навколо авто, поки всередині нікого немає. Фото: pixabay

Віддалений доступ до відеокамер електрокарів, оснащених системою Autopilot, планує надати клієнтам компанія Tesla.

Власники електрокарів зможуть спостерігати за станом авто і довкіллям у режимі реального часу, пише "Новое время".

Система допомоги водієві в керуванні автомобілем Tesla Autopilot може не тільки контролювати дорожню ситуацію, але і стежити за обстановкою навколо авто, поки всередині нікого немає. Інженери розробили спеціальний "Режим часового", Sentry Mode, який автоматично вмикає камери автопілота, коли до автомобіля хтось наближається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla зробить для Європи дешевий хетчбек

Компанія уже в наступному оновленні ПЗ електрокарів може додати функцію трансляції відео з камер Autopilot на гаджети власників авто в режимі реального часу.

Зараз власники Tesla можуть стежити за станом авто через фірмовий мобільний додаток. Наприклад, дистанційно можна керувати дверними замками, вікнами, запустити електромотор, відкрити зарядний порт.

Більше 10 тис. машин Model X і Model Y відкличе корпорація Tesla через дефекти кріплення фрагментів даху і загрозу відмови керма. На 870 автомобілях Model X, випущених в період з 16 березня по 31 липня 2016 року, відлітають елементи даху.

Зараз ви читаєте новину «Власники Tesla отримають віддалений доступ до камер електрокарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі