Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2018 11:20

Власникам євроблях повідомили хорошу новину

Власникам євроблях повідомили хорошу новину
Пільговий період для реєстрації євроблях хочуть продовжити. Фото: ukrinform.ua

У Раді пообіцяли продовжити пільговий період для розмитнення євроблях.

Українці не поспішають розмитнювати авто за новими ставками, вважаючи їх невиправдано високими. Не допомагає навіть 50% знижка на акциз, яка діє протягом 90 днів із моменту прийняття законів про розмитнення (8487 і 8488), пише 24tv.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку відповідальність можуть понести власники євроблях

"Українці не розмитнюють авто за відсутності достатньої роз'яснювальної роботи. Багато хто не має поняття, як відбувається розмитнення та які документи для цього необхідні. Через це на кордонах твориться справжній хаос", - говорить Тетяна Острикова, голова підкомітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Її слова підтверджує статистика. За тиждень дії нових правил розмитнення було легалізовано всього 74 автомобіля. На думку Тетяни Острикової, період для пільгового розмитнення слід продовжити.

Сервісні центри МВС готові у цілодобовому режимі реєструвати розмитнені авто з європейською реєстрацією. Відповідне рішення прийняли сьогодні на міжвідомчій нараді з питань врегулювання ситуації з ускладненням і блокуванням автомобільного руху у пунктах пропуску на кордоні України.

Зараз ви читаєте новину «Власникам євроблях повідомили хорошу новину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути