понеділок, 10 травня 2021 04:25

В Україні зріс попит на вживані легкові авто

В Україні зріс попит на вживані легкові авто
Зріс попит на вживані легкові авто фото: mashyna.com.ua

У квітні 2021 року українці зареєстрували 38,8 тис. уживаних легкових автомобілів, які ввезли з-за кордону. Цей показник на 11% вищий за березень 2021 року.

У квітні частка вживаних іномарок сягнула 79,5% від усіх легкових автомобілів. Найпопулярнішою маркою стала Renault Megane - 2 370 реєстрацій, повідомляє Асоціація автовиробників України.

На другому місці за популярністю опинилась Volkswagen Golf (2015 реєстрацій), на третьому - Volkswagen Passat (1 986 реєстрацій), на четвертому - Skoda Octavia (1 845 реєстрацій) . П'яте місце посіла Ford Focus із 1 508 зареєстрованими авто у квітні 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли нова Škoda Fabia з'явиться в Україні

Загалом із початку року українські номери отримали майже 126,5 тис. вживаних машин, завезених з інших країн. Це в чотири рази більше, ніж нових легкових авто за той самий період.

В Італії презентували електричний спідстер Suzuki Misano. Його створили студенти Європейського інституту дизайну з Турина та японський виробник автомобілів і мотоциклів Suzuki.

Зараз ви читаєте новину «В Україні зріс попит на вживані легкові авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі