пʼятниця, 13 грудня 2013 12:19

В Україні випустять бюджетний китайський седан за 8 тисяч доларів
22

Китайський седан JAC J3 при старті виробництва в Черкасах складе конкуренцію місцевим автомобілів ЗАЗ Sens, ЗАЗ Lanos та Geely CK. Ціна його базової модифікації, як повідомляє сайт дистриб'ютора, складе близько 8000 доларів.

7 грудня Богдан запустив повномасштабне виробництво іншої моделі JAC - J5. Це седан класом вище J3, і коштує він значно дорожче - від 104 900 грн.

На сьогоднішній день, за даними президента Корпорації "Богдан" Олега Свинарчука, є домовленості про складання кросоверів JAC S5 і ведуться переговори про старт виробництва ще трьох моделей - компактвена JAC J6 і седанів JAC A30, JAC B30 та JAC J3 Turin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад півтисячі аварій сталися за два дні

Найпопулярнішим, за прогнозами, буде саме JAC J3 - бюджетник малого класу (4,2 метра довжини, 1,65 метра ширини і 1,45 метра висоти) з 1,3-літровим мотором.

П'ятимісний седан масою 1,1 тонни вміщує 458 літрів багажу та 45 літрів в бензобаку. У змішаному циклі JAC J3 витрачає 5,2 літра бензину. У цьому йому допомагає 5-ступінчаста МКПП, яка пов'язана з 99-сильним бензиновим двигуном. Тяга мотора досягає 124 Нм при 4000 об/ммин, максимальна швидкість - 180 км/год, Динаміка розгону не уточнюється.

Базова версія автомобіля комплектується протитуманки спереду і ззаду, подушками безпеки, системою ABS, центральним замком,  ГУРом, регульованою рульовою колонкою, електросклопідйомниками всіх дверей і електродзеркала, кондиціонером і радіоприймачем з USB-портом і парою колонок.

Зараз ви читаєте новину «В Україні випустять бюджетний китайський седан за 8 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі