вівторок, 23 лютого 2016 16:55

В Україні відбудеться масштабне ралі ретромобілів

Цього літа відбудеться ралі класичних автомобілів, яке пройде територією всієї України.

Захід отримав назву "Зіркове ралі". Під "зіркою" йдеться про схему маршруту змагань, коли учасники стартують з різних точок країни і рухаються декількома заздалегідь визначеними трасами, сходяться до фінішу в одному місті. Про це повідомляє Автоцентр.

Фінішним містом стане Одеса. Стартуватимуть ретроавтомобілі з Харкова, Рівного, Луцька, Ужгорода, Сум, Чернігова, Львова, Чернівців, Івано-Франківська.

 

Дорогою, в містах проміжного фінішу, до гонки будуть приєднуватися нові учасники. Довжина маршруту з різних міст складе від 200 до 850 км. Також передбачені призові очки за віддаленість. Гонка пройде 14-17 липня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник Buick розповів, як відновлювати американські авто

Організатори "Зіркового ралі-2016" - Комітет історичних автомобілів при Автомобільній федерації України та Товариство друзів класичних авто в Харкові.

До старту згідно Міжнародної класифікації FIVA допускаються автомобілі класів Post Vintage, Post War, Classic і Class G віком не менше 30 років з моменту випуску.

Реєстрація учасників вже відкрита за адресою [email protected].

Зараз ви читаєте новину «В Україні відбудеться масштабне ралі ретромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі