понеділок, 07 квітня 2014 21:09

В Україні презентували найкрутіший електрокар Tesla Model S
7

У  Львові відбулася перша презентація  Tesla Model S європейської версії. 

І хоч екземпляри цього революційного електрокара вже зустрічалися на українських дорогах, така подія явний знак того, що незабаром автомобілі Tesla отримають українські номери.

За словами засновника "Українського клубу Tesla" Назара Шимоне-Давида вже мінімум 5 українців всерйоз задумалися про придбання такого електромобіля.

"Ми спостерігаємо чималий інтерес до Tesla Model S. Коли ми зробили запис на тест-драйв, то до нас за кілька днів записалося близько 200 осіб. Для того щоб відфільтрувати дійсно зацікавлених людей від тих, хто просто хоче покататися ми були змушені зробити платний тест-драйв.Зараз 5 українців вже серйозно зацікавлені в покупці. В основному це люди з Києва та східних областей".

Не дивлячись на те, що електромобілі в Україні рідкість, Назара Шимоне-Давида запевняє, що у європейській версії Tesla проблем з підзарядкою не буде.

"Існує міф, що в Україні немає зарядних станцій. Насправді треба розуміти, що "зарядна станція" - це звичайна розетка на 380 вольт.

На багатьох заправних станціях вже є розетка червоного кольору - вона і є зарядної станцією для Tesla, це, звичайно, не швидкісна зарядна станція, де автомобілі заряджаються за 30 хв, але через 3-6 годин  Tesla можна зарядити.В гіршому випадку можна скористатися і звичайною розеткою, але так зарядка триватиме близько 20 годин".

Зазначимо, що незабаром пройде презентація Tesla Model S і в столиці, після якої ми повідомимо детальні подробиці про майбутнє електромобіля в Україні.

Зараз ви читаєте новину «В Україні презентували найкрутіший електрокар Tesla Model S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі