понеділок, 12 квітня 2021 15:14

Уперше Skoda Octavia має версію Sportline
4

Уперше Skoda Octavia отримала версію Sportline
Фото: Skoda
Уперше Skoda Octavia отримала версію Sportline
Уперше Skoda Octavia отримала версію Sportline
Уперше Skoda Octavia отримала версію Sportline

Чеський автовиробник Skoda додав новий варіант до моделі Octavia. Тепер він пропонує 4-те покоління свого бестселера в новій динамічні версії Sportline.

Sportline Skoda Octavia оснащений чорними легкосплавними колесами діаметром від 17 до 19 дюймів. Екстер'єр нової моделі визначений чорними елементами, які є в інших серіях авто Skoda, повідомляє пресслужба автовиробника.

Виконання Sportline доступне для Octavia з бензиновими, дизельними й газовими двигунами, а також гібридною силовою установкою. Віддача агрегатів варіюється від 115 до 204 к. с. Топові версії мають повний привід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під капотом 315 "коней": BMW хочуть продати за 837 тис. грн

У салоні з'явилося триспицеве кермо, педалі з металевими накладками і спортивні передні крісла з інтегрованими підголівниками та оббивкою ThermoFlux.

За доплату автомобіль можна оздобити превентивними системами безпеки, центральними подушками безпеки між передніми сидіннями й адаптивними амортизаторами DCC.

Skoda Octavia - автомобіль розмірного класу C. Його виробляє чеська компанія Skoda Auto. Назву сучасної моделі запозичили в попередника. Авто випускають із кузовами ліфтбек та універсал, з переднім поперечним розташуванням бензинових або дизельних двигунів. Наразі Octavia є найпопулярнішою моделлю Skoda за всю історію.

Зараз ви читаєте новину «Уперше Skoda Octavia має версію Sportline». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі