понеділок, 18 січня 2021 17:29

Українська поліція отримала доступ до даних митниці - що чекає на євробляхерів

Українська поліція отримала доступ до даних митниці - що чекає на євробляхерів
Поліція отримала доступ до ввозу "євроблях". Фото epravda.com.ua

Поліції України дали доступ до бази даних митниці. Тепер правоохоронці зможуть виявляти історію ввезених автівок на польських і литовських номерах.

Інформація дозволить притягати до адміністративної відповідальності водіїв автівок на євробляхах, повідомляє Pavlovsky News у Facebook.

На водія зможуть накласти штраф у 8,5 тис. грн, якщо він керуватиме автівкою із порушеннями терміну тимчасового ввозу або пересування у транзитному режимі,. Або ж авто на іноземних номерах використовують для отримання прибутків або ж для підприємницької діяльності. Чи автівку передали у користування громадянину, який не ввозив цей транспортний засіб на територію України.

У разі повторення цих дій протягом року водія оштрафують на 17 тис. грн, позбавлять водійських прав на рік і оплачувано конфіскують машину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіщо купувати преміальне авто, якщо немає грошей на його утримання? — експерт про євробляхи

Власникам автомобілів із єврономерами сьогодні заборонили їздити деякими столичними вулицями. На вул. Грушевського, Банковій, Садовій, Шовковичній і Липській поліція не пропускає євробляхи, повідомляє активіст, член руху "АвтоЄвроСила" Руслан Молчанов.

Зараз ви читаєте новину «Українська поліція отримала доступ до даних митниці - що чекає на євробляхерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі