четвер, 17 квітня 2014 12:36

У Нью-Йорку дебютував розкішний спорткар Chevrolet Corvette Z06 з відкидним дахом
25

Фото: Фото: worldcarfans

На автошоу в Нью-Йорку презентували Chevrolet Corvette Z06 Convertible модифікації 2015 року. Ця машина виконана у формі родстера, а зовні нагадує однойменне купе.

Відкритий спорткар від Chevrolet має відкидний дах з м'якого тканинного матеріалу. Щоб прибрати дах, можна продовжувати їзду, але лише трохи скинути швидкість до 50 км/год, весь процес займе лише кілька секунд, і верхня частина корпусу буде "запакована" в багажне відділення.

У базовій комплектації дизайн екстер'єру доповнюють спліттер на передньому бампері і задній спойлер, опціонально пропонується установка додаткового аеродинамічного обважування з вуглецевого волокна, ця конструкція дозволяє підвищити притискну силу в чотири рази.

Під рельєфною карбонової кришкою капота ховається 6,2-літровий восьмициліндровий двигун, який американські інженери оснастили системою механічного нагнітача повітря. Таке технологічне рішення дозволило отримати силову установку потужністю 625 кінських сил і граничним крутним моментом 861 Нм.

 

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку дебютував розкішний спорткар Chevrolet Corvette Z06 з відкидним дахом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі