середа, 30 січня 2008 12:45

У Москві винайшли новий спосіб угону автомобілів

ГУВС м. Москви попереджає, що в столиці почастішали випадки викрадання автівок вкрай незвичайним способом. Викрадачі крадуть машини, використовуючи звичайний аркуш паперу.

Грабіжники прикріплюють папір до заднього скла припаркованого автомобіля. Власник, зазвичай, помічає це не одразу, а лише коли вже завів двигун і, перш ніж рушити, подивився в дзеркало заднього огляду. Несподівано він виявляє, що огляд загороджує перешкода, яка невідомо звідки взялася.

У такій ситуації природна реакція більшості – вийти з машини і прибрати аркуш паперу. Оскільки це справа кількох секунд, мало хто стане глушити двигун, виймати ключ із замка запалення і закривати двері. Цим і користуються злочинці. Тільки-но власник наблизиться до капота, вони застрибають у салон автомобіля і їдуть.

Співробітники московської ДАІ попереджають автомобілістів про такі випадки і настійно рекомендують у жодному випадку не виходити з салону автомобіля, а відразу ж виїхати з місця парковки і прибрати папір пізніше, вже в безпечному місці, передає Деловая сеть RB.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Москві винайшли новий спосіб угону автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі