вівторок, 20 січня 2015 11:35

У мережі продають клон суперкара Pagani Zonda за 9 тисяч доларів
6

На eBay продають підробку суперкара Pagani Zonda. І якщо оригінальний автомобіль коштує більше 1 млн. євро, то за репліку автомобільного ентузіаста Ніка Трумена більше 9 тисяч ніхто не дає.Майже так само сьогодні коштує новий Ланос.

А вся справа в якості складання і начинці. Деякі запчастини конструктор-аматор замовляв через інтернет, а деякі знаходив на смітнику. Неозброєним поглядом видно, що репліка зібрана неакуратно, а також є сумніви з приводу витримки всіх пропорцій по відношенню до оригінальної Zonda. Однак творець копії дуже пишається технічною начинкою машини - в її ходової використані деталі від Ford Scorpio, а під капотом розташовується 3,7-літровим V8 від Audi з подвійним турбонаддувом.

В оголошенні про продаж копії Pagani Zonda зазначено, що якщо грамотно налаштувати мотор, можна розраховувати на потужність близько 550 к. с. Теоретично, при вазі всього в 900 кг, репліка може набрати перші 100 км/г за 2,7 с, а розвинути максимальну швидкість на рівні 300 км/год.

Зараз ви читаєте новину «У мережі продають клон суперкара Pagani Zonda за 9 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі