пʼятниця, 16 серпня 2019 13:06

У Кореї Tesla можна придбати за $27 тис.

У Кореї Tesla можна придбати за $27 тис.
У Південній Кореї магазини Tesla захлиснули натовпи. Електрокар викликав "лихоманку" через низькі ціни на авто в країні. Фото: autoua.net

У Південній Кореї магазини Tesla захлиснули натовпи. Потенційні покупці та допитливі автомобілісти надто активізувались після запуску продажу Model 3. Електрокар викликав "лихоманку" через низькі ціни на авто в країні.

Автомобіль продаватимуть приблизно за $43 тис. Але завдяки безлічі субсидій вартість Model 3 може спуститься, орієнтовно, до $27 тис. Держава виділяє на електрокари $7,4 тис. Ще до $9,1 тис. можуть дати деякі провінційні уряди.

Така ціна дозволить Tesla Model 3 завоювати авторинок Південної Кореї, який, як і в безлічі інших країн Азії, перебуває на підйомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міст через лиман для траси Київ-Одеса будують цілодобово

Серед іншого, скоригована вартість стандартної Model 3 робить автомобіль конкурентоспроможним. Електрокари Tesla зможуть серйозно поборотися за покупців із такими місцевими гігантами, як Hyundai і Kia.

Tesla веде бізнес у Південній Кореї з 2017-го. Попередні моделі компанії, Model S і Model X, позиціонують як електромобілі преміум-класу, які конкурують із дорогими розкішними авто. Вони коштують від $91 тис., що робить їх недоступними для основної маси покупців.

Автомобілебудівна компанія Tesla, ймовірно, розраховує змінити ситуацію за рахунок Model 3. Про це повідомили на tsn.ua.

Автопілот Tesla Model S попросив водія взяти управління за секунду до падіння метеорита.

Зараз ви читаєте новину «У Кореї Tesla можна придбати за $27 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі