вівторок, 15 квітня 2014 11:32

У Кабміні назвали моделі чиновницьких автомобілів, які підуть з аукціона

Секретаріат Кабінету Міністрів визначився з переліком автомобілів, які виставить на аукціон. Всі ці машини обслуговувало автопідприємство Секретаріату Кабінету Міністрів України і саме ці авто підуть з молотка в середині червня.

Про це 14 квітня 2014 року повідомив Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак. На торги буде виставлено 73 транспортні засоби.

Прес-служба Кабінету Міністрів ще раз запевняє, що аукціон з продажу автомобілів, якими володіє Секретаріат Кабінету Міністрів України буде чесним і відкритим, а проведуть його не пізніше першої половини червня. В аукціоні, Кабмін зазначає, зможуть взяти участь усі бажаючі, процедура буде відкритою та прозорою. Кабмін пообіцяв інформувати громадськість про хід підготовки до аукціону.

Нагадаємо, що загалом державний автопарк повинен схуднути приблизно на 1,5 тисячі автомобілів. Зокрема повідомлялося, що перший аукціон дозволять залучити до бюджету країни не менш як 7 мільйонів гривень.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «У Кабміні назвали моделі чиновницьких автомобілів, які підуть з аукціона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі