субота, 16 жовтня 2021 15:46

ТОП-3 автошколи Києва, де можна навчитися водінню

ТОП-3 автошколи Києва, де можна навчитися водінню
Назвали найкращі автошколи Києва. Фото: ua.news

Київ, як столиця України, з кожним роком стає все більше - і за показником населення, і за показником нових доріг. Добиратися до необхідного місця не завжди зручно на громадському транспорті, саме тому люди все частіше вважають за краще вчитися на права і згодом водити машину.

У великому місті аналогічно велика кількість автошкіл. Такий широкий спектр дозволяє вибрати ту школу, яка буде підходити під переваги певної людини - комусь потрібно, щоб автошкола перебувала поруч з будинком, комусь - щоб вона мала високий рейтинг і була перевіреної, а хтось орієнтується на вартість навчання.

Для того, щоб вибрати оптимальну автошколу, потрібно орієнтуватися на кілька важливих речей:

• Дружній і кваліфікований колектив;
• Кількість людей, які здали іспит в ДАІ з першого разу;
• Відсутність зіткнень і смертельних ДТП, які сталися з вини випускників даної автошколи;
• Наявність ліцензії;
• Відгуки самих випускників.

Саме тому ми склали власний топ автошкіл в Києві, який був заснований на ряді факторів, одними з яких стали відгуки реальних людей, які вже пройшли навчання в даних автошколах (вони доступні на порталі "Автошколи Столиці").

Автошкола Мустанг

Автошкола Мустанг користується широким попитом серед безлічі жителів Києва. Головним її оперевагою є наявність великої кількості філій по всьому місту. Це дозволяє підібрати ту філію, до якого буде зручніше добиратися.

Ще однією перевагою даної автошколи є наявність безкоштовного першого заняття, завдяки чому є можливість оцінити рівень викладання, а потім вирішити, чи варто купувати платне навчання. Автошкола має висококваліфікованих викладачаів, за спиною яких знаходиться безліч успішно навчених водіїв.

Учні автошколи можуть підібрати зручний для них розклад, так як тут проводяться ранкові та вечірні заняття, а також заняття по вихідних.

Середній рейтинг школи за відгуками тих, хто навчався там становить 4,5 зірки з 5 можливих.

Основні філії:
1. вул. Вербицького, 26-в (СШ 255)
2. вул. Урлівська, 19-б (СШ № 329)
3. вул. Маршала Тимошенка, 13-Б. університет ім. Б. Грінченка (каб. 313)
4. вул. Прорізна, 19-А
5. вул. Івана Кудрі, 22-А (СШ № 181)
6. вул. Шота Руставелі, 37
Навчання: категорія B
Автомобілі: Chevrolet Aveo, KIA RIO, Mitsubishi Lancer і Volkswagen Polo.
Ціна: починаючи від 8900 грн.
Основна перевага: наявність безлічі філій по всьому місту

Автошкола Онега К

Це одна з найстаріших автошкіл міста. За час свого існування, вона отримала величезну кількість позитивних відгуків. Вона має ліцензію, що говорить про законність і перевіреність школи.

До плюсів навчання в даній автошколі відносять грамотних викладачів, а також позитивну статистику здачі іспитів в ДАІ - переважно з першого разу. Учні школи також можуть підібрати комфортний для них розклад і вибрати зручно розташований філіал до їх будинку або роботи.

Автошкола має середній рейтинг в 3,8 зірки з урахуванням того, що більше половини людей поставили 5 зірок з 5.

Основні філії:
1. вул. Кирилівська, 132
2. вул. Кошиця, 8
3. пр. Героїв Сталінграда, 47 (СШ №328)
Навчання: категорія B
Автомобілі: Chevrolet, Mitsubishi, Toyota, Daewoo.
Ціна: від 8900 грн.
Основна перевага: величезний стаж роботи автошколи з перевіреними викладачами та наявністю великої кількості позитивних відгуків.

Автошкола АльфаДрайв

Автошкола широко використовує сучасний підхід до навчання - зараз є можливість пройти навчання водінню навіть не виходячи з дому. Школа надає спеціальні онлайн курси, які стануть дуже зручними тим людям, у кого немає часу на довгу дорогу до самої філії автошколи.

Крім цього, школа також має ліцензію, яка підтверджує законність проведеного навчання, а ряд позитивних відгуків говорять про те, що більшості випускників сподобався процес навчання.

Досвідчені викладачі мають грамотний підхід до навчання, завдяки чому багато учнів здають як внутрішній, так і випускний іспити з першого разу.

Основна філія: вул. Мартиросяна, 6
Навчання: категорія B
Автомобілі: Chevrolet Aveo, KIA RIO, Volkswagen Polo, Hyundai Getz.
Ціна: від 9000 грн.
Основна перевага: наявність онлайн курсів з водіння.

Питання і відповіді з навчання в автошколах Києва:

- Скільки оптимально потрібно уроків водіння?
Оптимальним варіантом стануть від 20 до 40 занять з водіння.

- Як вибрати машину для навчання водінню?
У деяких автошколах немає можливості вибрати машину для навчання - все відбувається за замовчуванням. Але в інших школах ця можливість є, тому перед багатьма постає питання про те, як вибрати відповідну.

Для знаходження оптимального варіанту варто орієнтуватися на майбутній автомобіль зі схожими характеристиками і будовою. В такому випадку буде набагато легше управляти подібної машиною вже після закінчення навчання. Також потрібно враховувати особливості водіння на різних КПП - автомат з одного боку набагато легший, а авто з даної КП відрізняються більш якісної їздою, в той час як механіка є єдиним варіантом для складання іспиту в ДАІ, хоч і відрізняється своєю складністю.

- Скільки триває навчання і які є програми у сучасних автошкіл?

Повний курс навчання водінню триває від двох до трьох місяців. Зараз автошколи мають три програми, які розрізняються між собою за ціною і кількістю практичних годин:
1. Експрес - курс, який в основному беруть ті, хто вже має ряд навичок і знань з водіння. Через те, що їм не потрібно великої кількості практичних занять, даний курс налічує всього 20 годин водіння. Проте, кількість годин теорії доходить до 100. Ціна - від 9490 грн.
2. Стандарт - поєднує в собі оптимальну вартість - від 10990 грн. - і потрібну кількість практичних занять. На відміну від курсу "Експрес", тут учні проходять 30 годин водіння, хоча кількість годин теорії не змінилося - як і раніше 100.
3. Максимум - ідеальний варіант для новачків. Тут проводяться 20 занять теорії по 2 години і 20 практичних уроків також по 2 години. За цей час учні проходять базові теми з водіння, а потім відпрацьовують їх на практиці у власному автопарку школи. Вартість складає від 12990 грн.

Автошколи також мають велику кількість додаткових опцій для тих, хто не може зупинитися на якомусь одному з цих тарифів. Тут є як індивідуальні заняття з певних тем (відновлення або вдосконалення навичок водіння або водіння в міських умовах), а також онлайн курси.

Що ще потрібно знати для вибору автошколи?
Для вибору оптимальної автошколи варто враховувати зручність проходження медкомісії, наявність справних і сучасних авто, а також ціновою політикою автошколи. Грамотно вивчивши всі ці фактори, можна вибрати ідеальну автошколу для навчання водінню.

Чи є опція онлайн навчання в автошколі і як це працюєте?
Дана опція з'являється в багатьох автошколах міста. Вона являє собою курс онлайн лекцій з теоретичної бази, які проводяться самими викладачами. Після успішного завершення онлайн курсу, учень може приступати до практичних занять, які проводяться тільки в режимі оффлайн.

Онлайн навчання вибирають ті, хто мають щільний графік, через який часу на дорогу до автошколи просто не вистачає, або ті, хто просто вважають за краще навчання з дому.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-3 автошколи Києва, де можна навчитися водінню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі