пʼятниця, 14 листопада 2014 15:45

Тисячі донецьких і луганських даішників перейшли на бік сепаратистів

Тисячі донецьких і луганських даішників перейшли на бік сепаратистів

Серед співробітників ДАІ України, які працювали на території, окупованій терористами, більше третини не з'явилися в підконтрольні уряду міста

Про це на прес-конференції заявив начальник Департаменту ДАІ України Анатолій Сіренко. Він уточнив, що йдеться про тисячі колишніх даішників.

За словами Сіренка, всі співробітники, які працювали на територіях Донецької і Луганської областей, окупованих сепаратистам, повинні були з'явитися у відділення ДАІ, що знаходяться в найближчих містах, підконтрольних Україні. Ті, хто цього не зробив -  підозрюються у співпраці з сепаратистами і порушенні присяги, а тому - звільнені.

Анатолій Сіренко не назвав точну кількість даішників-зрадників, але зазначив, що йдеться про тисячі людей. Він також підкреслив, що всі вони в даний момент не отримують заробітну плату.

Також, за словами Анатолія Сіренка, працівники ДАІ продовжують роботу в зоні АТО, де співпрацюють зі збройними силами, сприяють переміщенню транспорту і несуть службу на постах. Всього там побувало вже більше 1200 співробітників ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Тисячі донецьких і луганських даішників перейшли на бік сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі