середа, 08 квітня 2020 16:24

Tesla розганятиметься до "сотні" швидше, ніж за 4 секунди

Tesla розганятиметься до "сотні" швидше, ніж за 4 секунди
Tesla працює над новою функцією для електрокарів. Фото avtomir.ua

Електромобілі Tesla зможуть розганятися ще швидше. Для цього інженери компанії розробили нову функцію підвиски. Вона зменшує кліренс перед, тим як водій захоче різко стартанути з місця. Опція підвіски називається "Поза гепарда". Вона покликана регулювати амортизацію машини й дорожні просвіт.

Минулого року Tesla зробила такі підвіски для Model S і Model X. Вона мала забезпечувати особливу м'якість руху, під час використання автопілота і підвищувати керованість швидкого водіння. Зараз компанія доповнює підвіску додатковою функцією. Компанія наразі не розкриває даних про те, як новий режим вплине на прискорення автомобіля з місця. Нові електрокари Tesla зараз розганяються до 100 км за 4 секунди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновлений Volkswagen Tiguan вийшов на тести

Раніше електричний седан Tesla Model S взяв участь у гонці проти коня. Заїзд проходив на траві. Учасники мали подолати пряму ділянку, розвернутися на 180 градусів і повернутися назад. Коли прозвучала команда "старт", електрокар зумів відірватися від коня. Але пілот Tesla зробив помилку при розвороті - він не зміг правильно розрахувати траєкторію авто.

Зараз ви читаєте новину «Tesla розганятиметься до "сотні" швидше, ніж за 4 секунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі