пʼятниця, 11 квітня 2014 19:17

Швидкість руху до 80 км/год збільшать по всіх містах Україні

Швидкість руху до 80 км/год збільшать по всіх містах Україні

Експериментальне збільшення швидкості руху до 80 км/год, введене в Києві, ДАІ України збирається впровадити і в інших обласних центрах країни.

Про це повідомив начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко. Подібні нововведення вже впровадили в Дніпропетровську, ведеться їх обговорення у Донецьку, а також підготовлено пропозиції щодо впровадження таких і в інших обласних центрах України. Глава Державтоінспекції поінформував, що в Києві вже завершено перший етап впровадження на деяких столичних магістралях збільшеного швидкісного режиму, а другий етап планується завершити протягом найближчих двох тижнів. Мається на увазі, що протягом цього часу на всіх передбачених вулицях і дорогах вивісять відповідні обмежувальні знаки 80 км/ч.

Нагадаємо, що швидкість руху до 80 км/год збільшена на 11 київських магістралях, які вибрані із запропонованих громадськістю столичної 21. Анатолій Сіренко, акцентував увагу, що в остаточний перелік потрапили вулиці і дороги, де дорожні умови дозволяють безболісно перейти до збільшеного швидкісного ліміту.

Зараз ви читаєте новину «Швидкість руху до 80 км/год збільшать по всіх містах Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі