пʼятниця, 15 травня 2020 17:56

Стильний і компактний: Китай оновив Chery Tiggo

Стильний і компактний: Китай оновив Chery Tiggo
Онолвений Тігго ще не показав свій салон. Фото: infocar.ua

Chery запустить оновлений трьохрядовий кросовер Chery Tiggo 8.

Модель не тільки змінили зовні, але і створили її "мягкогібридну" версію. Пізніше має з'явитися і повноцінний гібрид, повідомили в autoconsulting.

Дизайн передньої частини Tiggo 8 зробили в стилі Tiggo 7 другого покоління: старший крос отримав схожу радіаторну решітку, фари стали вужчими. Також замінили бампери, встановили задні ліхтарі, причому від поєднуючої їх червоної плашки відмовилися. Перенесли на багажні двері задній номерний знак. Оновлений паркетник витягнувся в довжину - цей показник тепер становить 4722 мм, що на 22 мм більше за дореформне авто. Решта габаритів не змінилися: ширина - 1860 мм, висота - 1745 мм, колісна база - 2710 мм.

Офіційної інформації вигляду салону ще немає. Але він засвічений на шпигунських фото. Швидше за все, тепер всі версії мають інтер'єр, як у моделі зразка 2019 року, плюс начебто збільшений екран мультимедійної системи. Кросовер так само буде доступний з 5-7-місцевим салоном.

Мотори колишні - бензинові "турбочетвірки" 1,5 TCI (заводський індекс SQRE4T15C) і 1,6 TGDI (SQRF4J16) потужністю 156 і 197 к. с. відповідно. Крім того, у версії з 1,5 TCI з'явився "мякогібридний" додаток у вигляді 48-вольтного стартер-генератора. За попередніми даними, повноприводної моделі ще немає. Зате, як повідомляють місцеві ЗМІ, наступного року Tiggo 8 отримає повноцінний гібридний варіант з можливістю підзарядки від електромережі (PHEV), але подробиць про встановлення такого SUV поки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розшифрувати символи на номерах для електромобілів

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкти про імпорт та виробництво електромобілів. Деякі з них можуть ухвалити виключно заради інтересів українських автовиробників.

Зараз ви читаєте новину «Стильний і компактний: Китай оновив Chery Tiggo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі