неділя, 15 вересня 2013 14:06

Стартувало "Автошоу на Столичному": показали улюблене авто Володимира Путіна та 10 новинок відомих автовиробників
29

Фото: Фото: Володимир Мукан

Вчора почалося десяте за рахунком "Столичне автошоу" на території автоцентру на Столичному шосе у Києві. На територію автоцентру привезли понад 150 автомобілів більше 20 всесвітньовідомих марок.

У павільйоні автосалону відбулося 10 прем'єр. Нові моделі показав німецький автовиробник Opel, китайський бренд Chery, японський автомобільний виробник Toyota та інші. Свої оновлені моделі привезли із вітчизняного автозаводу ЗАЗ та корейського КІА. Вперше на цьому заході презентували італійські суперкари Maserati. Їх із цього року продаватимуть в автоцентрі. Mercedes-Benz привіз на виставку, окрім своєї новинки S-Class, лімузин S Pullman, улюблений автомобіль президента Росії Володимира Путіна.

Крім презентацій нових машин на території автоцентру відбуваються шрифт-шоу, показ ретроавтомобілів, тест-драйви позашляховиків і виступ популярних виконавців. Першими відіграли невеликий концерт напроти головного входу в автоцентр Брати Карамазови.

"Нам є чим пишатися, Десять років тому проект "Столичне автошоу" почав своє ??життя. І зараз це головне автошоу країни, - розповідає Олена Мостицька , керівник оргкомітету "Автошоу 2013". – Цьогоріч відвідувачам пропонуємо нові розваги - мобільні додатки, ігри , випуск ювілейніх монет і свіжі дизайнерські рішенння в оформленні авто стендів."

"Столичне автошоу" триватиме до 16 вересня. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Стартувало "Автошоу на Столичному": показали улюблене авто Володимира Путіна та 10 новинок відомих автовиробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі