четвер, 02 серпня 2018 18:03

Спорткар чи електромобіль - Jaguar готує новинку

Спорткар чи електромобіль - Jaguar готує новинку
Jaguar випустить новий спорткар. Фото: Jaguar

Jaguar випустить новий спорткар.

Компанія Jaguar Land Rover зарезервувала в Європейському відомстві інтелектуальної власності нову назву J-Type, передає Аvtoblog.

Назву зареєстрували одразу в декількох категоріях: автомобілі і програмне забезпечення. Автоексперти прийшли до висновку, що це ім'я отримає саме спорткар, оскільки приставка Type у британського бренду зазвичай присутній в іменах спортивних моделей, наприклад, F-Type або E-Type.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Harley-Davidson анонсував випуск новинки

Ще в 2016 році головний дизайнер Jaguar Ян Каллум зізнався, що компанія розглядає створення суперкара зі среднемоторной компонуванням. Більше ніяких подробиць про новинку не повідомляється, але, у зв'язку із загальною європейською електрифікацією, не можна виключати і створення нового "гарячого" електрокара.

Унікальна Pagani Zonda HP Barchetta стала найдорожчим новим автомобілем. Суперкар коштує € 15 млн. Це дорожче вартості існуючого в єдиному екземплярі Rolls-Royce Sweptail, який оцінили в €11,2 млн.

Зараз ви читаєте новину «Спорткар чи електромобіль - Jaguar готує новинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі