неділя, 12 травня 2019 07:25

Щось неймовірне: Tesla вдалося проїхати повністю затопленою вулицею

Щось неймовірне: Tesla вдалося проїхати повністю затопленою вулицею
Tesla вдалося проїхати повністю затопленою вулицею Фото:Твоя МАШИНА

У Техасі очевидці зняли, як Tesla Model S проїхалася залитою водою вулицею через повінь.

З відео помітно, що всі інші автомобілі стоять на узбіччях. Тим часом водій Model S плавно заїжджає на електромобілі у залиту частину вулиці і так само спокійно долає її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобілі Tesla почали самостійно замовляти ремонт

У той час вода досягала емблеми Tesla, яка знаходиться спереду машини. На відео також промайнув пікап з набагато вищим кліренсом.

Такий маневр йому вдалося виконати завдяки відсутності радіаторної решітки. Крім цього, допомогли герметично запечатані блоки приводу і батареї.

Попри це, власникам електромобілів Tesla не рекомендують їздити підтопленими вулицями. Незважаючи на герметичність, вода може проникнути у найнесподіваніші місця. Раніше з таким повідомленням у схожому випадку до водіїв звертався Ілон Маск.

Електромобіль Tesla Model S на автопілоті дістався до свого господаря і розминувся з перешкодами. Так він виїхав зі свого паркомісця, розминувся з позашляховиком Nissan, зупинився перед виїздом на перехресну дорогу, повернув і плавно під'їхав до власника.

Зараз ви читаєте новину «Щось неймовірне: Tesla вдалося проїхати повністю затопленою вулицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі