середа, 08 січня 2020 15:05

Sony представила власний електрокар
5

Панорамна панель всередині концептуального автомобіля
Фото: Sony
Салон першого електромобіля Sony
Салон першого електромобіля Sony
Перший електромобіль від Sony
Перший електромобіль від Sony

Свій перший електромобіль показав японський виробник електроніки Sony.

Концепт-кар Vision-S презентували на технологічній виставці Consumer Electronic Show у США.

Електрокар має кузов ліфтбек. Бічні стійки, що йдуть від панорамного даху до основної частини корпусу, пофарбовано в чорний колір, ручки машини не випирають, як у електромобілів Tesla. Замість бічних дзеркал на спеціальних стійках встановлено камери заднього огляду.

"Ми активізуємо свої зусилля, щоб зробити свій внесок у майбутнє автоіндустрії", – сказав головний виконавчий директор Sony Кенітіро Йошида.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung повідомила дату презентації смартфонів Galaxy S20

За мінімалізмом салон машини нагадує Tesla. Вздовж всієї торпеди встановлено рідкокристалічні дисплеї. Частина із них відображає дані з мультимедійної системи, частина – інформацію з бортового комп'ютера та основні експлуатаційні показники, бічні монітори транслюють зображення з камер.

"Встановлена технологія потужних датчиків зображення може вдосконалити систему допоміжного водіння авто в майбутньому, допомагаючи впливати на кермо та педаль гальма, залишаючи при цьому більшість рішень за автомобілістом, – говорить президент і засновник TECHnalysis Research Боб О'Доннелл.

Компанія Sony на виставці CES 2020 провела мініпрезентацію PlayStation 5.

Зараз ви читаєте новину «Sony представила власний електрокар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі