вівторок, 31 березня 2020 23:44

Сам крутить кермо й визначає пішоходів вночі - 6 особливостей автомобіля року
4

Автомобілем року в Україні у січні визнали французький фастбек Peugeot 508. Його продажі стартували в Україні рік тому.

Gazeta.ua випробувала машину в двох комплектаціях і пропонує 6 найцікавіших "фішок" моделі.

Робить масаж масаж

Сидіння автомобіля масивні та комфортні. Головною їхньою особливістю є те, що вони оснащені 8-зонним масажером. При цьому можна регулювати інтенсивність масажу, стиль і зону спини, на яку будуть спрямовані зусилля роликів.

Сам паркується

У топовій комплектації автомобіль оснащують системою, яка сама шукає місце для стоянки і паркується. При цьому самостійно крутить кермо, набирає швидкість і гальмує.

Має прилад нічного бачення

Peugeot 508 у топовій комплектації оснащений прилад нічного бачення, який реагує на тепло. Як тільки він "помічає" за понад 100 метрів людину, виводить її зображення на панель приладів й видає сигнал. Ця функція допомагає уникнути зіткнення вночі з велосипедистами без ліхтарів, що нерідко їдуть вздовж траси.

Наполегливо тримає свою смугу

Як і у більшості автомобілів цього цінового сегменту 508-й має систему утримування своєї смуги. Проте тут автомобільне подає ні звукового , ні світлового сигналу - кермо просто впирається зусиллям водія, якщо він без увімкнення поворотів намагається змінити напрям руху.

Підсвічує повороти

Фари легковика саморегулюються залежно від завантаження машини й повороту керма. Як тільки водій повертає ліворуч, туди ж миттєво спрямовують пучок світла інтелектуальні блокфари.

Дизайн

Автомобіль має впізнаваний дизайн. Облік важко переплутати із іншим завдяки формі денних ходових вогнів у формі кликів хижака. Задні ліхтарі складаються із багатьох елементів, які за формою нагадують кігті тварини. І світять по різному - залежно від кута погляду на корму автомобіля.

Якщо ж дивитися на силует автомобіля, то в ого впадають безрамкові бічні вікна. При кожному зачинені дверей вікна автоматично доводяться, щоб зайти за ущільнювач.

Зараз ви читаєте новину «Сам крутить кермо й визначає пішоходів вночі - 6 особливостей автомобіля року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі