четвер, 20 червня 2019 17:51

Renault, Nissan і Google разом працюватимуть над безпілотниками

Renault, Nissan і Google разом працюватимуть над безпілотниками
Renault, Nissan і підрозділ Google з розробки безпілотників Waymo – планують спільно створювати сервіси з самохідними авто. Фото: autopublishers.com

Renault, Nissan і підрозділ Google з розробки безпілотників Waymo – планують спільно створювати сервіси з самохідними авто.

Представники брендів кажуть, що ще зарано говорити про терміни, коли почнуться серйозні тести нових безпілотників або їхнє комерційне застосування.

У планах нового альянсу підтримка і консультація один одного, зокрема під час виходу на авторинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як отримати компенсацію за ДТП через погані дороги

Нещодавно стартап Aurora Innovation розпочав співпрацю з Fiat-Chrysler. Volkswagen повідомив про прогрес у переговорах з Ford щодо потенційних інвестицій у дочірні компанії Ford Automotive Vehicles і Argo AI.

Партнерство з Renault і Nissan зміцнює прагнення Waymo комерціалізувати безпілотники. Ця співпраця забезпечує доступ компанії до альянсу, який у 2018 році продав понад 10,7 мільйонів автомобілів. Це об'єднання розширює технологічні можливості Waymo за межі Північної Америки, повідомили на autonews.com.

Автомобілі-безпілотники робитимуть на базі моделей Fiat-Chrysler і Jaguar.

Зараз ви читаєте новину «Renault, Nissan і Google разом працюватимуть над безпілотниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі