четвер, 26 листопада 2020 12:25

Реальна історія: Як житель Франції купував Авто з США з українською компанією Auction Auto

 

Американський автомобільний ринок вважається найбільш привабливим напрямком для покупки вживаних машин. Там більше варіантів, покупець краще інформований та захищений, а ціни відрізняються вражаючою доступністю.

Все це приваблює тисячі українців купувати машини саме за океаном. Але не тільки їх: виявляється, європейці теж активно замовляють машини з Америки. Причому, за допомогою української компанії Auction Auto. На сайті імпортера російськомовний житель Франції ділиться своїм досвідом покупки Ford Mustang і Audi S4 в США.

"Спочатку спробував зв'язатися з тими, хто привозить машини з Америки тут, всередині Франції. Однак сервіс виявився на дуже низькому рівні: мені просто запропонували самому вибрати автомобіль, щоб потім його привезли. При цьому ніякої інформації не надавали, не допомагали з пошуком і підбором авто".

Після цього Сергій, який проживає нині у Франції, вирішив звернутися в українську компанію Auction Auto, яка займається пригіном авто з США під ключ.

"Мене цікавили дві моделі - Ford Mustang і Audi S4. Менеджер відразу взяв ініціативу на себе, зібрав всілякі варіанти - як запропоновані мною, так і знайдені самостійно, - і ретельно перевірив історію, стан, пробіг".

"Першим купували Ford Mustang. Приблизно місяць вибирали, багато відсіяли і в підсумку зупинилися на цьому Mustang 2014 року, c 3.7-літровим двигуном V6, заднім приводом і - це було моєю обов'язковою умовою - механічною коробкою передач. В Європі "Мустанги" велика рідкість і продають, в основному, "автомати". А коли замовляєш з Америки, вибираєш за своїми критеріями".

Куплений Мустанг - без пошкоджень, з чистим Title. Шикарні 20-дюймові диски з червоними супортами, в салоні спортивні шкіряні сидіння.

Друга куплена машина - 2015 Аudi S4 Рremium Рlus, з 3.0-літровим двигуном V6, повним приводом і 19-дюймовими дисками з чорними супортами. Автомобіль був "потопельником", але не мав значних наслідків для технічної та електронної "начинки". За словами власника, про свій вибір на користь утопленого авто він ні разу не пошкодував.

У салоні шкіряні сидіння в червоно-чорному оформленні, коробка-автомат і функція безключового доступу.

"На європейському ринку S4 представлений лише як універсал, седанів практично немає. А спортивний автомобіль в такому кузові виглядає не так ефектно. До того ж, в Америці багатше комплектації".

За словами французького клієнта Auction Auto, купувати з українським імпортером - більш вигідно, легше знаходити спільну мову, отримуєш індивідуальний підхід. Пошук і підбір, доставка, розмитнення - повний сервіс.

Зараз ви читаєте новину «Реальна історія: Як житель Франції купував Авто з США з українською компанією Auction Auto». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі